Vīriešu pievilcības horoskops: īpašības, kas katru padara tik neatkārtojamu

SVARI

Viņš ir tik šarmants. 

Laipns un ar vienreizēju humora izjūtu. Vienmēr gatavs Tevi atbalstīt un Tev palīdzēt. Pat bijušās draudzenes paliek ar viņu draugos, jo viņš ir tik jauks!

Viņš ir līdzsvarots. 

Viņš cenšas panākt pareizo kombināciju starp karjeru, izklaidi un romantiku. Tas pats attiecas arī uz seksu. Viņš māk savienot maigu čubināšanos  un seksīgu iepļaukāšanu!

SKORPIONS

Viņš ir uzmanīgs. 

Viņš Tev zvanīs dienas vidū, lai apjautātos, kā Tev iet, un uzklausīs Tevi, kad Tev vajadzēs nolaist tvaiku. Pateicoties intuīcijai, viņa padoms allaž būs tieši vietā!

Viņš ir aizrautīgs it visā. 

Protams, tas attiecas arī uz seksu, tomēr ikviens brīdis, ko Tu pavadīsi kopā ar Skorpionu, būs neaizmirstams un patiesi aizraujošs ceļojums!

STRĒLNIEKS

Viņš ir optimists. 

Vīrietis Strēlnieks negaužas. Viņam ir pozitīva attieksme pret dzīvi, kurā nav vietas dusmām vai drāmai.

Viņš vēlas, lai esi blakus. 

Viņš uzskata, ka viņa ideālā sieviete ir viņa draugs un romantiskā partnere, kura dalās ar viņu visos piedzīvojumos un notikumos. Viņš nekad neatstās Tevi mājās vienu un vienmēr par Tevi parūpēsies.

Lasi vēl: Sievietes, uzmanieties! Šo 3 zodiaka zīmju vīrieši ir ļoti riebīgi!

MEŽĀZIS

Viņš vēlas būt Tavs labākais. 

Kad Tu būsi viņam atklājusi, kas Tevi visvairāk iekvēlina, viņš darīs visu, lai Tu atkal un atkal piedzīvotu galvu reibinošus orgasmus.

Viņš ir uzticams.  

Ja viņš apgalvo, ka viņam ir biznesa tikšanās, tad tā arī ir. Tu vari viņam piezvanīt trijos naktī, pamodusies no slikta sapņa, un viņš runās ar tevi stundām ilgi.

ŪDENSVĪRS

Viņš interesējas par Tevi.

Kura ir Tava mīļākā filma? Ja Tu varētu izvēlēties jebkuru darbu uz pasaules, ko Tu izvēlētos? Šim vīrietim jebkura Tava atbilde šķitīs fascinējoša!

Viņš ir rotaļīgs.

Vienā brīdī viņš gatavo vakariņas, bet jau nākamajā mīlējas ar Tevi uz virtuves galda. Viņš prot Tevi pārsteigt, un viņa neierastā pieeja Tevi sajūsmina!

ZIVIS

Viņš ir radoši romantisks.

Esi gatava neierastiem randiņiem, piemēram, filmu vērošanai klēpjdatorā zem zvaigžņotas debess vai romantiskām vakariņām sveču gaismā meža vidū.

Viņš velta sevi Tavai baudai.

Viņš dara pilnīgi visu, lai Tu gultā justos satriecoši labi, un viņa pārsteidzoši radošā pieeja seksam liks Tev sasniegt vēl nebijušus kaisles augstumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru