Vīrietis pierakstīja iemeslus, kādēļ viņa sieva raudāja – šis saraksts tevi sajūsminās un sasmīdinās!

Mēs esam dažādi. Daži emocionālāki, daži ne tik emocionāli. Mēs katrs reaģējam dažādi, un šīs emocijas var izraisīt dažādu pretreakciju.

Tieši šī iemesla dēļ kāds vīrietis mēnesi pierakstīja ikvienu iemeslu, kas lika viņa sievai raudāt. Dažus šis saraksts sadusmos, bet citus uzjautrinās.

 

IEMESLI, KĀDĒĻ MANA SIEVA RAUDĀJA:

„Viņa atklāja, ka arī gulbji var būt homoseksuāli, un, viņasprāt, tas bija ļoti, ļoti jauki.”

„Viņai bija paģiras un viņa ieraudzīja cūciņas bildi.”

„Es tumsā gaidīju viņu un nobiedēju, izlikdamies par bubuli.”

„Dokumentālajā filmā mazs, pūkains zaķītis aizbēga no lapsas, izdzīvodams.”

„Mājās bija beigušies cepumiņi.”

„Es turēju viņas roku, brīdī, kad viņa to negaidīja.”

„Es viņai pagatavoju vakariņas pēc garas, nogurdinošas dienas.”

„Viņa skatījās video par maziem, piemīlīgiem kucēniem.”

 

„Pirms šī saraksta publicēšanas es pajautāju viņai – manai mīļotajai – atļauju. Es nevēlējos, lai viņa saņem nevajadzīgu negatīvu uzmanību, kas diemžēl, bieži vien novērojama interneta vidē. Viņu neuztrauc tas, ka viņa ir emocionāla persona. Kaunēties par sevi – tas šķiet muļķīgi.”

„Kad publicēju šo ziņu, domāju, ka to apskatīs daži cilvēki. Neviens nebūtu domājis, ka to izlasīs vairāk nekā divi miljoni cilvēku.

Bet ziniet ko, man prieks, ka to izlasījuši tik daudzi! Šis saraksts pievērsīs uzmanību tam, cik dažādi mēs esam un cik dažādi reaģējam. Emocijas nav slēpjamas, par tām nav jākaunas. Ir laiks uzsākt sarunu par to, cik svarīgi ir saprast jūtas. Vīrieši raud un sievietes raud. Un tas viss ir normāli, tas viss ir labi! Mums nav jākaunas par to, kas mēs esam!”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru