Viss ir pateikts zvaigznēs – kādu profesiju izvēlēties katrai zodiaka zīmei

Jaunava

Jaunavām darbā nepieciešams sekot līdzi striktai kārtībai un noteikumiem. Viņiem der darbs, kas pieprasa sistemātiskumu un organizēšanas spējas. Finansiālo labklājību šīm zīmēm atnesīs darbs izmeklēšanas struktūrvienībās, finanšu, zinātnes un analīzes jomā.

Svari

Svariem ir nepieciešams strādāt ar cilvēkiem. Svariem izdosies kļūt bagātiem, strādājot par vadītājiem, aktieriem, advokātiem, diplomātiem, pārdevējiem, rakstniekiem un žurnālistiem.

Skorpions

Skorpioniem veiksmi atnesīs darbs, kurā nepieciešams analizēt un meklēt galveno būtību. No viņiem sanāk lieliski psihologi, izmeklētāji, žurnālisti, zinātnes darbinieki un ķirurgi.

Strēlnieks

Strēlniekiem piemīt daudz dažādu talantu. Šīs zīmes pārstāvji var strādāt teju jebkur. Taču viņiem ir svarīga nemitīga attīstība un kustība. Viņiem der tādas profesijas kā sportisti, tulkotāji, veterinārie ārsti, žurnālisti, tūrisma jomas darbinieki, bibliotekāri.

Mežāzis

Mežāžiem ir svarīgs statuss un darba prestižs. Tieši tādēļ viņi parasti strādā tādos darbos, kuros ar gadiem ir iespējams iegūt pieredzi, augt un attīstīties. Mežāžiem visienesīgākās profesijas jomas: politika, zinātne, banku darbi, medicīna, juvelierizstrādājumu darbi, uzņēmējdarbība.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem finansiālo labklājību atnesīs darbs, kurā viņi nemitīgi varēs attīstīties. Vispiemērotākie darbi: izgudrotājs, zinātnes darbinieks, psihologs, dizainers, konstruktors.

Zivis

Zivīm veiksmi atnesīs darbs radošajā jomā. Nauda pie viņiem atnāks caur sevis izpaušanu mākslā. Neskatoties uz savu sapņaino dabu, Zivis bieži vien aiziet finanšu jomā. Viņi veiksmīgi strādā bankās un grāmatvedībā.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru