Viss, kas tev jāzina par katru zodiaka zīmi

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir viskonservatīvākā Zodiaka zīme. Āriene šīs zīmes pārstāvjiem parasti nav no tām atmiņā paliekošākajām, bet harisma – tā ir kā magnēts!

Strēlniekus ir ļoti viegli cienīt un novērtēt, jo viņiem ir ļoti daudz talantu. Ja Jūs savā dzīvē vēlaties kaut vienu uzticamu cilvēku, tad Jums noteikti ir vērts iepazīties ar kādu Strēlnieku.

Lasi vēl: 6 iemesli, kādēļ Strēlnieki ir visdāsnākie Zodiaka zīmju pārstāvji

Vīrietis – Strēlnieks: stūrgalvīgs, atbildīgs, dāsns, veiksmīgs, kaislīgs, mērķtiecīgs un uzticams.

Sieviete – Strēlnieks: pievilcīga, jūtīga, nedaudz augstprātīga, kaprīza, temperamentīga un apburoša.

STRĒLNIEKI DARBĀ

Strēlnieki pastāvīgi kavē darbu, tāpēc viņiem ir nepieciešams elastīgs grafiks un vadības sapratne. Viņi pilnīgi noteikti dzīvo ārpus “rāmjiem”, tāpēc viņiem noteikti nav vērts teikt, ka “tā dzīvo visi”. Viņi nāks klajā ar saviem veidiem, kā dzīvot tā, kā viņi grib, nevis tā, kā viņiem saka citi. Ja Strēlniekiem tik tiešām kaut kas patīk, tad viņi tam veltīs visu savu laiku un enerģiju. Viņiem nepatīk iet skolā, taču nākotnē pilnīgi noteikti apgūs to, kas viņiem var noderēt, lai nodrošinātu sevi un savu ģimeni.

STRĒLNIEKI MĪLESTĪBĀ

Vīrietis – Strēlnieks ir ļoti romantisks, viņš izrāda rūpes un mīlestību, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir gatavs precēties. Viņam ļoti svarīga ir viņa brīvība un neatkarības sajūta, taču, ja sievietei izdodas iekarot Strēlnieka sirdi, viņš var arī ļoti ilgi mīlēt un būt uzticīgs. Šis vīrietis pilnīgi noteikti izvēlas labāko no labākā, viņam ir ļoti svarīgi, lai viņu saprastu un atbalstītu.

Sieviete – Strēlnieks iemīlas no visas sirds, taču, ja viņas partneris ir viņu pievīlis vai arī viņa ir zaudējusi interesi pret viņu, viņa klusējot aizies. Šīs zīmes pārstāvēm svarīga ir laimes sajūta, tāpēc viņām pilnīgi noteikti nav vajadzīgas šīs sadzīviskās problēmas, neizpildītie solījumi un mūžīgie strīdi. Strēlnieces vienmēr atrodas romantikas, sapratnes un patiesuma meklējumos.

Lasi vēl: Uguns stihijas zīmju raksturojums un saderība: Auns, Lauva, Strēlnieks

STRĒLNIEKI GULTĀ

Vīrieši – Strēlnieki gultā ir ļoti azartiski, turklāt viņi maksimāli spēj uz to noskaņot arī savu partneri. Viņi ir klasisko paņēmienu piekritēji, taču, ja viņiem piedāvās paeksperimentēt, viņi noteikti pret to neiebildīs.

Sievietes – Strēlnieki ir ļoti spilgtas lieliska seksa lietpratējas. Tāda sieviete pilnīgi noteikti ir pretējā dzimuma magnēts, jo viņa necenšas slēpt savus trūkumus. Šī sieviete vienkārši mīl sevi un bauda savu prasmi mīlēt arī dzīvi!

STRĒLNIEKI DRAUDZĪBĀ

Šīs zīmes pārstāvji pilnīgi noteikti ir vieni no labākajiem draugiem pasaulē. Viņi noteikti neizliksies, bet izdomās reālu veidu, kā palīdzēt, tāpēc Strēlnieks Jums, piemēram, aizdos naudu, taču uzreiz arī izdomās veidu, kā Jums to nopelnīt, lai ne tikai atgūtu parādu, bet arī Jums būtu kāds guvums. Strēlnieki ir vairāk vērsti uz veiksmīgiem cilvēkiem, jo viņiem patīk attīstīties, lai gan reizēm viņi mēdz arī paslinkot. Strēlniekiem pilnīgi noteikti var uzticēties, jo viņi Jūs nespēs nodot un pievilt.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem ir ļoti sarežģīts raksturs. Vīniem ir savs skatījums uz dzīvi, labi izveidots draugu loks un vesels saraksts upuru. 

Mežāži ir ļoti spītīgi. Viņiem ir nepieciešama īpaša pieeja, jo viņi var būt gan ļoti nežēlīgi, gan ļoti emocionāli. Pat visniecīgākais sīkums var kļūt par vesela kara sākumu. Bieži vien šīs zīmes pārstāvji ir vientuļnieki.

Lasi vēl: Mežāži mīlestībā; mīlestību uztver kā biznesu

Vīrieši – Mežāži ir gudri, greizsirdīgi, ambiciozi, godīgi, piesardzīgi, noslēpumaini, mērķtiecīgi, nepieņem atteikumu un nespēj rast kompromisu.

Sievietes – Mežāži ir gudras, kaislīgas, emocionālas, pavedinošas, neatkarīgas, apdomīgas un ļoti prasīgas.

MEŽĀŽI DARBĀ

Šīs zīmes pārstāvji atrodas pastāvīgā pasaules izzināšanā. Viņi nepārtraukti cenšas atklāt jaunas sfēras, kas izriet no viņu pašu profesijas. Galvenais viņu stimuls ir augstā peļņa. Mežāži jau no paša sākuma apzinās, ka savā darba kolektīvā viņi kļūs labākie no labākajiem. Viņu ambīcijas vienmēr ir samērojamas ar viņu spējām.

MEŽĀŽI MĪLESTĪBĀ

Vīrieši – Mežāži nesaprot, kāpēc vīrieši tik bieži krāpj savas sievietes, jo tad, kad vīrietis ir izdarījis savu izvēli, viņš dāvā savu dzīvi tikai vienai sievietei. Kāpēc pēc tam ir jāmaina savs lēmums?! Mežāži ir vieni no visuzticīgākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Viņus pievelk sievietes, kas ir labas sarunu biedrenes, saprotošas klausītājas, talantīgi cilvēki un virtuozas mīļākās.

Sievietes – Mežāži iemīlas ar prātu. Šajā zīmē dzimušās sievietes vienmēr kontrolē situāciju un savas jūtas. Šī sieviete ļauj sev iemīlēties tikai tad, kad jūt pilnīgu drošības sajūtu no partnera puses. Privātajā dzīvē viņa vēlas stabilitāti un bieži vien viņa to arī saņem. Šī sieviete ir labi kopta, akurāta, stilīga un sievišķīga, tāpēc viņai vienmēr ir ļoti daudz kavalieru, taču vīru viņa pilnīgi noteikti izvēlas ar prātu – uzticamu un mīlošu.

Lasi vēl: MEŽĀZIS- mīlestība, attiecības, laulība; ļoti noslēgts, bet mīlošs!

MEŽĀŽI GULTĀ

Vīrietis – Mežāzis ar katru gadu kļūst arvien labāks šajā jomā, jo aug viņa pieredze. Gultā viņam patīk būt noteicējam, tāpēc viņš savu partneri var sasiet vai arī izvēlēties tās pozas, kas būs interesantas tieši viņa fantāzijai.

Arī sievietei – Mežāzim patīk gultā dominēt. Viņa ļoti skaidri zina, ko grib, tāpēc dara tikai to, ko uzskata par vajadzīgu. Viņai ir nepieciešams nenogurstošs partneris. Šī sieviete gandrīz vienmēr ir teicamā fiziskā formā, tāpēc gūst baudu no praktiski jebkuras pozas. Reizēm viņas mīlas rotaļās var just sadisma piesitienu. Šī sieviete ir viena no kaislīgākajām mīļākajām, taču ne visi partneri ir viņai piemēroti.

MEŽĀŽI DRAUDZĪBĀ

Mežāžiem ir ļoti grūti spert pirmo soli iepazīšanās virzienā, jo viņi neciena citus cilvēkus un uzskata, ka viņi nav viņu uzmanības vērti, vismaz līdz tam brīdim, kamēr šie cilvēki nepierādīs pretējo. Mežāži ciena tikai tos, kuri ir guvuši kaut kādu atzinību sabiedrībā vai arī viņiem ir diezgan iespaidīgs bankas konts. Tādiem cilvēkiem Mežāži burtiski “līp” klāt. Saviem draugiem Mežāži vienmēr norādīs uz to, kā viņiem būtu jādzīvo, kas viņiem nebūtu jādara, no kā viņiem būtu jāuzmanās, respektīvi, “apbērs” ar saviem padomiem. Draudzēties ar šīs zīmes pārstāvjiem ir visnotaļ sarežģīti, jo strīdā viņi nezina, kad apstāties, viņiem vienmēr ir tikai viens pareizais skatījums uz problēmu un viņi vienmēr cenšas iegūt to, ko vēlas. Galvenie viņu pluss ir tas, ka Mežāži vienmēr ir ļoti godīgi un nekad neatstās savus draugus nelaimē.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ir oriģināli un bezgala ekscentriski cilvēki, kuri patiešām ir ļoti īpaši, turklāt tā pilnīgi noteikti ir viņu priekšrocība!

Ūdensvīra zīmē dzimušie ir sabiedriski, neatkarīgi un patstāvīgi. Bieži vien ekscentriski un ekstravaganti. Raksturs Ūdensvīriem ir mierīgs, taču viņiem piemīt ļoti lielas darba spējas.

Lasi vēl: ŪDENSVĪRS. Psiholoģiskais portrets

Ūdensvīri ir ideālisti, domātāji un filozofi. Spēcīgā iekšējā pārliecība virza viņu domas un darbus, ko viņi īsteno ar nepārspējamu izturību un neatlaidību. Ūdensvīri nekad nezaudē cerību, spēku un enerģiju.

ŪDENSVĪRI DARBĀ

Ūdensvīri ir ģeniāli, apdāvināti un ļoti talantīgi, tāpēc cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, var sevi atrast ļoti daudzās darbības sfērās! Ūdensvīri savu darbu dara tā, kā nākas. Parasti nemēdz kavēt vai aizgulēties. Ja viņu darbs patiesi aizrauj, tad ir gatavs strādāt pat virsstundas. Ja darbs ir kā hobijs, tad par to vienmēr cenšas uzzināt kaut ko jaunu, kā arī seko līdzi jaunākajām aktualitātēm.

ŪDENSVĪRI MĪLESTĪBĀ

Attiecībās ar savu otro pusīti Ūdensvīri var būt diezgan dažādi. Mīlestība viņiem ir saistīta ar garīgo pieredzi. Ja vēl vakar viņi biji gādīgi un maigi, tad jau šodien viņi pret savu partneri var izturēties visnotaļ rupji un vienaldzīgi.

Viņš it tas cilvēks, kurš labprāt pamēģina ko jaunu, interesantu un lietderīgu, tieši tāpēc ar viņu nav garlaicīgi. Tomēr, viņam bieži vien ir nepieciešams laiks vientulībā un pašam sev.

ŪDENSVĪRI GULTĀ

Ūdensvīrs pēc eksperimentiem tiecas ne tikai dzīvē, bet arī gultā. Attiecībās ar viņu ir nepieciešama biežāka komunikācija par to, kas otram patīk vai nepatīk. Ieteikt dažādas idejas par to, ko vēl varētu pamēģināt, gatavi ir tikai tad, kad pie otra jau ir pieraduši.

ŪDENSVĪRI DRAUDZĪBĀ

Stiprie ūdens nesēji! Mierīgi savā pieejā, bet dažreiz tomēr var būt agresīvi un dinamiski. Viņiem patīk saglabāt kārtību un organizētību. Viņiem ir mazliet grūti grūti nodibināt tuvas draudzības saites, bet viņi tic “masveida draudzībai”. Viņiem patīk sava brīvība, tāpēc jūtas ērti tikai ar tiem, kuri arī to ciena. Taču, kad Ūdensvīri domā par draudzību, kura balstīta uz intelektu, viņi tic ilgtermiņa draudzībai.

 

ZIVIS

Zivju zvaigznājā dzimušas sievietes ir apveltītas ar lielisku intuīciju un dabisku seksualitāti, bet vīrieši ar šarmu un harismu. 

Šī ūdens zīme nozīmē plūstošu un radošu personību, kas ar iejūtību un sapratni izturas pret apkārtējiem – izklausās pēc ideāla partnera, vai ne?

ZIVIS DARBĀ

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti apdāvināti cilvēki, tomēr, lai izvēlētos to, kas tad īsti ir viņu dzīves aicinājums, Zivīm noteikti būtu vēlams ieklausīties savā intuīcijā. Neskatoties uz to, ka daba viņus ir apveltījusi ar visnotaļ jūtīgu dabu un sentimentalitāti, viņi ir pilnībā spējīgi izrādīt arī savu cīņas sparu un gribasspēku. Lai cik dīvaini tas nebūtu, tieši sportā Zivis nekad nenolaiž rokas un nepadodas. Zivis ir ļoti pacietīgas, tāpēc spēj veikt arī monotonu darbu, kas prasa diezgan daudz spēka.

ZIVIS MĪLESTĪBĀ

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pret mīlestību ir visnotaļ īpaša attieksme. Bieži vien viņi paši izdomā ideālo savas otrās pusītes tēlu un sāk to meklēt reālo cilvēku vidū. Jebkuras attiecības – īslaicīgs romāns vai ilga laulība, atstāj neizdzēšamas pēdas šīs zodiaka zīmes pārstāvju sirdīs, tāpēc viņi diezgan ilgu laiku atcerēsies visos tos piedzīvojumus un sajūtas, kas atnesa viņiem gan laimi, gan ciešanas.

ZIVIS GULTĀ

Kaislīgi, bet tai pat laikā mīļi un maigi, tāpēc seksā mēdz būt ļoti aktīvi un dinamiski mirkļi, taču citreiz ļoti maigi un mīloši. Svarīgas ir jūtas un emocionālā saderība, lai Zivīm sekss būtu īpaši baudāms.

ZIVIS DRAUDZĪBĀ

Jūtīgais Zivju duets! Ļoti emocionāli, rūpju pilni un apzinīgi pēc dabas. Viņi nekad pat nedomā par kāda aizskaršanu vai sāpināšanu. Viņi ir ļoti līdzjūtīgi, raizējas par savu draugu problēmām un gandrīz vienmēr piedāvā palīdzību tiem, kuriem ir mazāk paveicies vai ir nonākuši kaut kāda cita veida likstās. Viņus pazīst kā mazliet noslēpumainus, bet tomēr lieliskus komunikācijā ar apkārtējiem. Viņi ļoti labi spēj klausīties un ir neatlaidīgi pētnieki. Viņu jūtība nav viņu vājība. Grūtos brīžos viņi var būt visuzticamākie un visgādīgākie draugi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru