Viss, kas tev jāzina par pretējām zodiaka zīmēm

Pretējās zodiaka zīmes

Auns un Svari

Auns (uguns) un Svari (gaiss) – radniecīgi elementi, abi ir ekstraverti un komunikabli. Abas ir kardinālās zīmes, kas parasti nokļūst uzmanības centrā un labi saprotas ar visiem.

Vērsis un Skorpions

Vērsis (zeme) un Skorpions (ūdens) – radniecīgi elementi, abi introverti un emocionāli. Abas ir arī fiksētās zīmes. Viņiem patīk kontrolēt situāciju un viņus neuztrauc apkārtējo domas. Viņi aizstāv savu viedokli un pašlepnumu.

Dvīņi un Strēlnieks

Dvīņi (gaiss) un Strēlnieks (uguns) – radniecīgi elementi, abi ir ekstraverti un komunikabli. Kā jau mainīgajām zīmēm, viņiem nepatīk vienveidība. Viņi vienmēr tiecas pēc jaunām zināšanām un paplašina savu redzesloku, kā arī daudz ceļo.

Vēzis un Mežāzis

Vēzis (ūdens) un Mežāzis (zeme) – radniecīgi elementi. Abi ir introverti un emocionāli, un arī abas ir kardinālās zīmes. Augstu vērtē tradīcijas un ģimenes vērtības. Vēzim raksturīgas patiesas, bet Mežāzim – apspiestas emocijas. Vēzis ir zodiaka māte, bet Mežāzis – zodiaka tēvs.

Lauva un Ūdensvīrs

Lauva (uguns) un Ūdensvīrs (gaiss) – radniecīgi elementi, abi ekstraverti un komunikabli. Abas ir fiksētās zīmes augstu pašapziņu. Abi ļoti augstu vērtē to, ko par viņiem domā citi, un Lauvai ir svarīgi izrādīt pašlepnumu, bet Ūdensvīram – oriģinalitāti un neatkarību.

Jaunava un Zivis

Jaunava (zeme) un Zivis (ūdens) – arī radniecīgi elementi, abas zīmes ir intravertas un emocionālas. Tāpat abas ir arī mainīgās zīmes, tāpēc gan Jaunava, gan Zivis ir jūtīgas un viegli ievainojamas, taču arī labi pielāgojas. Jaunavas vienmēr domā reālistiski, bet Zivīm ir bagāta iztēle un fantāzija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru