Zodiaka zīmes, kuras parasti ilgi meklē savu mūža mīlestību

ZIVIS

Zivis ilgi meklē mūža mīlestību tāpēc, ka bieži vien mēdz samierināties ar jau esošajām attiecībām, kurās viņi it nemaz nav laimīgi, un jāsaka, ka bieži vien viņi paši to neapzinās.

Zivīm ir grūti aiziet pat no toksiskām attiecībām, jo viņi pārāk ātri pierod pie otra cilvēka. Viņš arī var apzināties, ka šīs attiecības nebūs viņu abu mūžu garumā, un cik ļoti tās viņam kaitē, bet Zivīm tik un tā šķiršanās būs diezgan nopietns solis.

SKORPIONS

Ne visi saprot Skorpionu, un ir gatavi saprast, ka viņam ir tādi noslēpumi, kurus viņš ņems sev līdzi kapā, lai arī kas. Turklāt, Skorpionu paciest arī nespēj kurš katrs, bet izprast – retais. Skorpions ir interesants radījums, kurš var nodzīvot visu mūžu kopā ar savu pirmo mīlestību, un var visu mūžu klaiņot – kā nu kurš. Tomēr, kā jau ikviens, arī Skorpions grib izveidot attiecības, kas būtu stabilas un pēc iespējas ilgstošākas. Reizēm viņš paliek pārāk greizsirdīgs, pārāk privātīpašniecisks un tādā veidā aizbiedē savu mīlu. Ja jaunībā paspēj izdauzīties un saprast pats sevi, tad vēlāk ļoti veiksmīgi atrod potenciālo vīru/sievu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru