Zodiaka zīmes mašīnā – kas notiek, kad katrs piesēžas pie automašīnas stūres?

LAUVA

Ļoti bieži aprunā citu spējas vadīt auto, bet paši uzskata, ka brauc kā Dievi! Nu.. tā laikam ir, jo Lauvas ir dzimušas, lai piedalītos rallijos. Mīl sarežģītus un asus manevrus – ar tiem gan nevajadzētu aizrauties!

Sievietēm gan vajadzētu atturēties no viedtālruņa izmantošanas braukšanas laikā – tas nav to vērts!

JAUNAVA

Vienmēr ievēro visas zīmes. No Jaunavām sanāk lieliski instruktori – mazliet traki un neiecietīgi, bet iemāca labi. Katru garām palaisto ceļazīmi liks ar mēli nomazgāt.

Reti kad tiek pie kādas soda kvīts, brauc uzmanīgi un droši… dažreiz varbūt pat pārāk lēni!

SVARI

Interesanti braucēji. Vai nu brauc ļoti labi, vai nereāli slikti.. Patīk izrādīties. Sapņo vadīt BMW, bet naudas pietiek tikai Opel…

SKORPIONS

Ja kāds viņam uztaurē, tad viņš taurē atpakaļ. Būtībā braucot ar viņu vienā mašīnā teju ideāli apgūsiet visus lamu vārdus kā krievu, tā arī angļu valodā.

STRĒLNIEKS

Traks vadītājs! Mīl braukt tālus gabalus – it īpaši uz vietām, kur nekad nav bijis. Var gadīties, ka pieder garāža, kur notiek visādi dzerstiņi.

MEŽĀZIS

Patīk ieslēgt 90 gadu hītus un dziedāt tiem līdzi. Ir dažas dziesmas, kas liek viņiem pārsniegt atļauto ātrumu. Taču, neskatoties uz to ir ļoti labi autovadītāji – paši labākie!

ŪDENSVĪRS

Izvēlas motociklu, nevis auto, bet vispār bieži vien šīs zīmes pārstāvji pārvietojas ar sabiedrisko transportu…

ZIVIS

Parasti kāds cits ir pie stūres, lai Zivis varētu izgulēties. Vispār labāk izvēlas paspaidīt telefonu vai padarīt kaut ko citu, nevis vadīt auto.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru