Zodiaka zīmes slepenībā vēlas ŠO, taču par to zina tikai retais – kas tas ir?

Svari

Svari nespēj sapņot ne par ko citu, kā par harmoniju un skaidrību. Viņi cenšas visādos veidos izvairīties no līdzsvara zaudēšanas, tādēļ viņiem nesagādā nekādas problēmas atvadīties no tiem cilvēkiem, kas sagādā viņiem diskomfortu. Tāpat viņi ienīst situācijas, kurām ir divi atrisinājumi. Svariem patīk, ka dzīvē viss ir mierīgs, tiešs un skaidrs.

Skorpions

Skorpionu sapņos ir sasniegt panākumus un pierādīt visiem, ka pat tad, ja viņos šaubījās, viņiem izdevās sasniegt savus mērķus. Cīņā par saviem sapņiem Skorpioni ne vienmēr izvēlas pašu godīgāko ceļu. Paši Skorpioni pēc dabas ir vientuļi, jo viņiem nepatīk ne ar vienu dalīt uzvaru finiša taisnē.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti patiesi, taču dziļi sirdī viņi klusībā cer izmainīt pasauli uz labāko pusi. Lai to izdarītu, viņi izmanto visdažādākās metodes. No sākuma viņi ķeras klāt paši sev, cenšoties izlabot visas negatīvās lietas savā raksturā. Nereti Strēlnieki izveido un izgudro jaunas lietas, kuras uzlabo gan viņa, gan citu cilvēku dzīvi.

Lasi arī: Tava laulības dzīve – Apraksts katrai zodiaka zīmei

Mežāzis

Mežāžu pašvērtējums nebūt nav viena no stabilākajiem, tādēļ laiku pa laikam viņiem ir ļoti svarīgi, lai viņi būtu kādam vajadzīgi un atrastos uzmanības centrā. Šādos dzīves periodos Mežāži sāk daudz intensīvāk strādāt, lai priekšnieki viņus pamanītu. Tāpat viņi mēdz pārvērsties par īstiem par bērniņiem, lai mājinieki lēkātu viņiem apkārt uz pirkstu galiņiem. Viņi var pat speciāli saaukstēties. Lai vai kā – viņiem visas metodes ir labas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru viskvēlākā vēlēšanās – nebūt tādiem, kā visi. Pats galvenais ir spēja pūlī izcelties. Katrs Ūdensvīrs izvēlas savu metodi – kāds no viņiem ģērbjas ekstravaganti, bet citi ar savām manierēm atbaida cilvēkus. Viņu vislielākās bailes ir saplūšana ar pūli.

Zivis

Zivīm viskvēlākā vēlme ir – kaut ar viņiem kāds pavadītu laiku. Viņi sapņo, ka kādu dienu viņiem uzradīsies pašiem savs kalps, kas nemitīgi skraidelēs viņiem līdzi un izpildīs viņu iegribas. Bet ko darīs Zivis? Sēdēs, rokas klēpī salikuši, un tikai prasīs vēl un vēl!

Mums izdevās noteikt jūsu dziļākās vēlmes? Ja jā, tad noteikti dalieties arī ar citiem!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!