Zodiaka zīmes un karma – kāda nasta katram jānes?

 

JAUNAVA

Kaut arī esi kritisks un brīžiem pat nejauks, tu vienmēr esi gatavs citiem palīdzēt. Nereti tevi cilvēki izmanto. Neļauj tam notikt! Izvērtē, kuriem cilvēkiem ir, bet kuriem nav vērts palīdzēt!

SVARI

Dzīvē svarīgākā nav nauda! Beidz skaitīt un beidz par to tik ļoti uztraukties! Ja tevi neapmierina tavs finansiālais stāvoklis, tad, tā vietā, lai sūdzētos, mēģini kaut ko darīt lietas labā!

SKORPIONS

Beidz uztraukties par to, ko teiks citi! Patiesība ir tāda, ka dienas beigās svarīgas ir tavas vēlmes un sapņi. Atceries to! Arī citi dienas beigās domā par sevi, nevis tevi – tāpēc nomierinies!

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem ir grūti ilgstoši atrasties vienā vietā. Pārmaiņas ir laba lieta- tās ir nepieciešamas, tomēr reizēm Strēlnieki aizmirst par stabilitātes sajūtu. Pamēģiniet – par skādi nenāks!

MEŽĀZIS

Mežāži ir gatavi strādāt vairāk par visiem, lai sasniegtu nosprausto mērķi. Mēģiniet reizēm arī atpūsties, citādi jūsu darba spējas laika gaitā saruks!

ŪDENSVĪRS

Viss, kas notiek, notiek uz labu. Nav jēgas iespringt par pārmaiņām vai sīkumiem! Kaut arī esi brīvības mīlētājs, tev ir zināmas bailes pret lielām pārmaiņām! Iekšējais nemiers pāries tad, kad sapratīsi, ka raizēšanās neko labu nedod!

ZIVIS

Tev ir ļoti labi attīstīta intuīcija. Skaidrs, ka pateicoties tai, esi sevi paglābis no neskaitāmām nepatikšanām. Atceries – ja tev ir sajūta, ka kaut kas nav kārtībā, tad tā, visticamāk, arī ir! Neskatoties uz to, ka šī ir svētīga dāvana, reizēm tā liek pārāk daudz domāt un uztraukties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru