10 iemesli, kādēļ NEIEMĪLĒTIES katrā no zodiaka zīmēm

LAUVA

Lauvai svarīgas ir savas prioritātes un viņš pats, tāpēc uz pārāk lielu pašuzupurēšanos neceri!

Lauva ir cilvēks, kurš nespēj pieņemt kritiku. Ja vēlies teikt viņam kaut ko sliktu, tad gatavojies pamatīgas prettriecienam, jo Lauva kritiku necieš!

Kaut arī Lauva ir ļoti dāsns cilvēks un mīlošs pret saviem tuvākajiem, tikt viņam klāt var likties neiespējami. Var paiet ļoti ilgs laiks, līdz iekaro viņa sirdi!

Lauva spēj būt ļoti atriebīgs, tāpēc, ja esi attiecībās ar viņu, noteikti neliec viņam sevī vilties! Krāpšanu Lauva nekad nepiedos!

Lauva ir ļoti izvēlīgs un spītīgs, reizēm izdabāt viņa vēlmēm būs ļoti grūti.

Nekad nesoli Lauvai to, ko nevari izpildīt! Pat pēc ilga laika viņš to tev bāzīs acīs!

Lauvai ir laba atmiņa… Iespējams, ka labās lietas viņš nepamanīs un neatcerēsies, bet oijjj… kā viņš pieminēs visu slikto!

Lauvai patīk baumot, un, ja esi attiecībās ar viņu, ļoti iespējams, ka dažas jūsu intīmās dzīves detaļas nepaliks tikai jūsu starpā.

Lauvai patīk kontrolēt un dominēt, tāpēc dažādu lēmumu pieņemšana var nebūt atkarīga no tevis.

Reizēm viņš nedomā, ko saka, un pasaka kaut ko tādu, kas aizskar līdz pašiem sirds dziļumiem.

 

JAUNAVA

Jaunavas ir ļoti paškritiskas zīmes. Ja sabiedrībā viņi rada pašpārliecinātu cilvēku tēlus, tad jāzina, ka patiesībā viņiem nekad nekad nav pietiekami labs. Jums jābūt gataviem Jaunavu vienmēr uzmundrināt.

Un… ļoti iespējams, ka Jaunava arī no jums daudz prasīs. Iespējams, ka daudzas jūsu paveiktās lietas Jaunavai neliksies pietiekami labas.

Jaunava ir ļoti skaudīgs cilvēks. Vienmēr ir jābūt gatavam klausīties Jaunavas aprunāšanā.

Viņš ir riebīgs. Ja izdarīsi kaut ko ne tā, pamatīgi norausies!

Jaunava mīl pārspīlēt, tāpēc gatavojies, ka viņš katru mazo lietu uzpūtīs par lielu ziloni.

Jaunavai patīk sūdzēties. It īpaši tad, ja ir grūti. Jaunavai vienmēr liekas, ka viņam ir visgrūtāk.

Jaunavai necieš pat vismazāko bardaku. Sākumā to var uzņemties patstāvīgi kārtot, līdz brīdim, kad pateiks, ka viņam ir apnicis mazgāt traukus un vergot pa māju.

Jaunava ir ļoti sarkastiska, un reizēm arī viņas joki var izklausīties bezgala riebīgi. Galvenais ir par tiem neapvainoties.

Jaunavai liekas, ka viņš zina visu, kaut arī tā nav. Lieciet viņam tā arī domāt! Šai zīmei labāk dzīvot savā ilūziju pasaulē, jo tā ne visai labi uztver kritiku no citu puses.

Jaunava lieliski plāno visu, tomēr nenormāli uztraucas un streso par to. Katrs sīkums Jaunavu var izvest no pacietības.

 

 

 

SVARI

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji parasti ir vizuāli pievilcīgi, tāpēc rēķinies, ka viņam tiks pievērsta pastiprināta uzmanība no pretējā dzimuma puses.

Kaut arī Svari var būt uzticīgi, viņiem ļoti patīk flirts, tāpēc iespējami dažādi pārpratumi.

Svari ir ļoti neizlēmīgi. Pat tad, kad ir pieņēmuši lēmumu, mēdz par to šaubīties.

Viņi bieži maina domas. Tas reizēm ir ļoti kaitinoši.

Viņi necieš strīdus un nesaskaņas. Tā vietā, lai tās mierīgi risinātu, viņi vienkārši no tām izvairās.

Svari ne īpaši labi rīkojas ar naudu. Brīžiem tērē to ļoti nevajadzīgām lietām.

Viņi ļoti uztraucas par savu izskatu, un vienmēr cenšas citiem iepatikties. Reizēm tas var ļoti kaitināt, jo šāda pielīšana reti kad liecina par kaut ko labu.

Arī Svari var pateikt kaut ko riebīgu. Nedomājiet, ka šī ir tā zodiaka zīme vienmēr klusēs! Patiesībā, Svari tikai izliekas jauki un pūkaini.

Svariem reizēm nepieciešams ilgāks laiks, lai kaut ko iemācītos. Viņiem arī ne visi joki ļoti ātri “pielec”.

Svari ir ļoti neparedzami cilvēki. Tur laikam vainojama viņu neizlēmīgā daba.

SKORPIONS

Viņš radikāli izmainīs jūsu versiju pašā saknē.Viņš iznīcinās jūs no iekšpuses un izveidos par jaunu.

Viņi iemācīs jūs, ka visi nebūt nav tādi, kādi sākumā izskatās, tāpēc Skorpionam ir vairāki veidoli, kas kopā sastāda vienu unikālu cilvēku.

Viņš var būt gan uzmanības centrā, gan noslēgts aiz aizvērtām durvīm.Viņš jūs iemācīs, ka pirmais iespaids ne vienmēr ir tas patiesais.

Viņš parādīs jums cietsirdīgu mīlestību, jo dod priekšroku patiesībai, pat ja tā var būt sāpīga. Viņš zina, ka meli sāpina vēl vairāk.

Viņš liks jums rīkoties , kā neviens cits, jo viņš redz jūsos to, ko neredz citi. Un viņš tic jūsu spējām, pat tad, kad jūs par sevi šaubāties.

Viņš ir rupjš un ass, taču, kad viņš varēs jums uzticēties un izstāstīs, kāpēc viņš ir tāds, jūs iemīlēsieties viņā neskatoties ne uz ko.

Viņš ir ļoti izvēlīgs, kam atdot savu sirdi, un šī iemesla dēļ viņam nākas lauzt daudzas sirdis.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras nekad mūžā jums nepiedos nodevību

Neiemīlieties Skorpionā, ja jums nav bieza āda, jo viņš izteicienos nav izvēlīgs.Viņš ir ietiepīgs, un uzvar lielāko daļu kauju, kuras dzīves laikā ir jāizkaro.

Viņš mīlēs jūs visstiprāk no visiem, un zinās par jums visas sīkākās detaļas.Viņš radikāli izmainīs jūsu sākotnējo versiju.

Skorpionu nav viegli aizmirst. Viņš paliek jūsos zem ādas, pat ja atrodas ļoti tālu no jums. Jūs viņu nekad neaizmirsīsiet.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks mīl flirtu, tāpēc, ja vēlies uzsākt attiecības ar tieši šo zodiaka zīmi, rēķinies ar iespējamiem pārpratumiem un izteikti lielu flirtēšanu ar pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Strēlnieki nav īpaši uzticami cilvēki, bieži vien arī dažādus solījumus aizmirst izpildīt. No šīs zīmes labāk daudz negaidīt!

Viņi ir ļoti neparedzami, un šāda neparedzamība citiem var šķist visai biedējoša. No Strēlnieka var sagaidīt zilus brīnumus.

Strēlniekam patīk uzmanība, reizēm viņš iemantos to arī negatīvā veidā.

Tev vienmēr ir jābūt gatavam klausīties it visā, ko viņš saka. Strēlniekam ir trakas idejas, un ir visai grūti viņam likt nolaisties uz zemes, jo daži plāni ir ja ne nereāli, tad vismaz pilnīgi un galīgi traki.

Strēlniekam patīk klačoties…. parasti šāds dzīvesveids nevienam nedod neko labu!

Strēlnieks prot melot. Viņš ne vienmēr to darīs, bet… jūs nemaz arī nezināsiet, kad viņš to arī dara!

Viņš var būt ļoti riebīgs, tāpēc nedariet viņam ļaunu!

Strēlniekam patīk sarkasms, un jāsaka, ka arī viņa komentāri mēdz būt dzēlīgi. Šīs zīmes pārstāvji mēģina domāt un tikai tad runāt, bet ne vienmēr tas izdodas.

Viņš vienmēr pamanās nonākt baumu epicentrā.

MEŽĀZIS

Ja jūs esat iemīlējušies Mežāzī, tad tas būs kaut kas neplānots, atšķirībā no lielākās daļas lietu viņa dzīvē. Viņš ir organizēts un punktuāls, un viņam vienmēr viss ir kārtībā.

Viņā slēpjas neparasts spēks, un jūs būsiet pārsteigti, no kurienes tas nāk. Toties viņam tā ir vienīgā iespējamā izvēle – būt spēcīgam un plaukstošam.

Neiemīlieties Mežāzī, jo viņam nepatīk zaudēt, tai skaitā arī attiecībās, tāpēc viņš nekad nebeigs cīnīties par jums. Viņš centīsies atrisināt problēmas, izliekot attiecībās sevi visu.

Viņam pagātnē nodarīja pāri, bet, neskatoties uz to, viņš tik un tā vēl tic mīlestībai. Viņš zina, ka tā ir viena no labākajām lietām, kas ar kādu vispār var notikt.

Viņš neiemīlas bieži, bet, tikko tas ir noticis, varat uzskatīt, ka jūsu vientuļā dzīve ir beigusies. Viņš ir izvēlīgs partnera izvēlē. Un, ja viņš ir izvēlējies jūs – jums ir ļoti paveicies.

Neiemīlieties Mežāzī, jo viņš izmainīs jūsu priekšstatu par mīlestību, un sniegs jums jaunu tās standartu. Viņa mīlestība dziedē. Pagātne jūs vairs netraucēs, jo kopā ar viņu jūs sapratīsies, ka vienīgais, kam ir nozīme – tā ir tagadne.

Neiemīlieties Mežāzī, jo viņu nav viegli saprast. Sākumā viņš var jūs atstumt, bet tieši tad viņam jūs esat vajadzīga visvairāk. Atrodiet laiku, lai uzzinātu par viņu visu sīki un smalki – ko viņš slēpj, kā ar viņu runāt, kad labāk klusēt un vienkārši turēt viņa roku.

Neiemīlieties Mežāzī, jo viņš ir greizsirdīgs, bet tā visdrīzāk ir apdrošināšanās pret iespējamām neveiksmēm.

Neiemīlieties Mežāzī, jo viņš ne tikai runā, viņš arī rīkojas. Viņš ir tas, uz kuru jūs vienmēr varat paļauties. Jūs iemācīsieties viņam uzticēties vairāk nekā pati sev.

Neiemīlieties Mežāzī, ja jūs neesat gatavi mīlestībai, kas ilgs mūžīgi.

ŪDENSVĪRS

Neiemīlieties Ūdensvīros, jo viņi nav līdzīgi nevienam citam. Daudzi sauc viņus par dīvainiem, taču dancot pašiem pēc savas stabulītes – tas, kas viņiem padodas vislabāk.

Ūdensvīri jums iemācīs to, cik forši ir atšķirties no citiem! Viņus nesatrauc tas, ko par viņiem domā apkārtējie, viņiem vienkārši gribas izklaidēties, smieties un baudīt dzīvi.

Neiemīlieties Ūdensvīros, ja neesat gatavi sadzīvot ar lielu bērnu. Tajos, kuri nav aizmirsuši, ka nepieciešams dzīvot. Tie, kuri liks jums smieties tad, kas sabiedrībā pieņemts būt nopietniem. Tie, kas jums parādīs un iemācīs, kā dzīvot pašiem savā pasaulē.

Neiemīlieties Ūdensvīros, ja nevēlaties būt kopā ar kādu, kuram nepatīk nosacījumi. Tos, kas neveido plānus un nerūpējas par tiem. Viņi vienmēr sekos savai sirdij, pat tad, ja viņiem kaut kas šķitīs kā gaužām briesmīga ideja.

Viņi ir ietiepīgi. Ja viņi kaut ko ir nolēmuši, tad nemainīs savus uzskatus.

Neiemīlieties Ūdensvīros, ja nespēsiet sniegt viņiem neatkarību un brīvību. Viņi ir tā tipa cilvēki, kuriem nepieciešams garš pavads. Taču ticiet tam, ka viņi vienmēr atgriezīsies.

Viņi seko savai sirdsbalsij un ieklausās tajā, taču ļoti cieš konfliktu laikā. Viņiem nepatīk konfrontācijas, tādēļ, tā vietā, lai runātu un risinātu problēmas, viņi izvēlas labāk noslēgties sevī un būt klusi. Jums ir jābūt tam cilvēkam, kas iemācīsies viņu nolasīt.

Neiemīlieties Ūdensvīros, ja jums nav stiprs mugurkauls. Viņi ir ļoti sarkastiski un bieži vien izmanto ļoti skarbu humoru kā aizsargmehānismu.

Neiemīlieties Ūdensvīros, jo viņi uz pasauli lūkojas citādāk, nekā pārējie. Tajā, kur jūs redzat nepilnības, viņi redz skaistumu. Tur, kur jūs saredzat kļūdas, viņi saredz iespēju mācīties un attīstīties. Viņi vienmēr glāzi saredzēs pa pusei pilnu, nevis tukšu, palīdzot arī jums uz visu lūkoties tāpat.

Neiemīlieties Ūdensvīrā, ja neesat gatavi galvenajam jūsu dzīves piedzīvojumam.

ZIVIS

Zivis visu uztver citādāk, tāpēc bieži vien var apvainoties par pat vissīkāko lietu.

Zivīm nepieciešams laiks, lai pielāgotos jaunai videi un apstākļiem – arī attiecībām ar jaunu partneri!

Zivis iemīlas daudz ātrāk, nekā citu zodiaka zīmju pārstāvji, tāpēc, ja neesi gatavs nopietnām attiecībām, tad neveido tās ar šīs zīmes pārstāvjiem!

Zivis ļoti bieži vien nezina, kā rīkoties, kad ir saskārušies ar problēmu, tomēr mistiskā veidā zina, kā palīdzēt citiem. Ja saņem palīdzību no Zivīm, tad zini, ka tev nāksies palīdzēt arī viņiem, jo Zivis atceras visu!

Ir ļoti grūti saprast Zivju vēlmes, jo skaļi par tām viņi reti kad runā un dod tikai mājienus.

Zivis ir ļoti jūtīgas, tāpēc domā, ko saki!

Lasi arī: Aplūko šo attēlu; pirmā lieta, kuru pamanīji, par tavu raksturu var pateikt ļoti daudz

Zivis reizēm apvainojas par… neko! Reizēm liekas, ka viņi tikai meklē drāmu.

Zivis mēdz pārspīlēt un no mušas uzpūst ziloni!

Viņi paļaujas uz emocijām un intuīciju, nevis loģiku un racionālu domāšanu.

Viņi tikai izliekas par upuriem, jo patiesībā spēj būt ļoti ļauni un riebīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru