10 pazīmes, ka jūsu seksa dzīve ir ideāla

  1. Jūs abi atklāti runājat par to, kas jums patīk un kā tas patīk. Jūs nebaidāties runāt par savām slēptākajām fantāzijām un vēlmēm. Pārģērbšanās, lomu spēles – jūs esat atvērti jaunām idejām.
  2. Jūs eksperimentējat, jo ar vienu pozu vien nepietiek. Jūs apzināties, ka arī sekss ir prasme, ko iespējams apgūt un pilnveidot, tādēļ jūs mācāties un izmēģināt iegūtās zinības praksē. Jūs apzināties, ka, pārtraucoties mācoties, sākas pretējais process. Tas attiecas arī uz guļamistabu.
  3. Jūsu tuvība nav tikai sekss – tā ir vārdi, glāsti, pieskārieni, acu skatiens, smaržas un garšas. Jūs apzināties, ka ikviens faktors ir svarīgs, lai izjustu pilnīgu baudu.
  4. Jūs esat daudzveidīgi – gan spontāni, gan arī mierīgi un klasiski. Pēkšņs sekss un ikvakara sekss guļamistabā – jums patīk abi.
  5. Arī situācijās, kas uzskatāmas par neveiklām vai romantikas ideāliem neatbilstošām, jūs spējat saskatīties, pasmieties abi par sevi, saglabājot mieru un labsajūtu.
  6. Seksuālas attiecības starp jums ir abpusēji vēlams un patīkams process – jūs neizliekaties un novērtējat gan viens otru, gan paši sevi. Tās notiek brīvprātīgi un tikai tad, kad jūs abi to vēlaties, jo jūs zināt – sekss seksa pēc nav nekas baudāms. Sekss ir mīlas akts, kam jāsniedz prieku jums abiem.
  7. Jūs rūpējaties par savu veselību, gan drošības, gan labsajūtas dēļ, jo bez tās (veselības) nav iespējams pilnvērtīgi nodoties mīļotā apskāvieniem un pieskārieniem guļamistabā.
  8. Nav tāds brīdis, kad pietiek. Arī pēc seksa jūs domājat viena par otru, cik labi jūs esat viens otram, cik piemēroti. Kad elpa atvilkta, esat gatavi otrajam raundam.
  9. Jūs pievēršat uzmanību tam, kas jums abiem patīk. Un izmantojiet iegūto informāciju noderīgi, lai katra nākamā reize kļūtu arvien labāka.
  10. Esot kopā, jūs jūtaties seksīgi! Un droši. Un tas arī ir pats svarīgākais.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru