2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

SUNS

(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006…)

SIEVIETES

Daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras dzimušas Suņa gadā, ir visas iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm un pat ieņemt kādu vadošo amatu, jo jums pilnīgi noteikti piemīt līdera dotības, lai gan jūs ne vienmēr mīlat tās izmantot. Šajā periodā zvaigznes jums rekomendē neaizsēdēties darbā līdz vēlam vakaram, bet atvēlēt laiku arī sev.

Privātajā dzīvē ir gaidāma kāda neliela “vētra”, taču tā ļoti ātri norims!

VĪRIEŠI

Šajā gadā jūs būsiet apveltīti ar visām nepieciešamajām īpašībām, lai piepildītu kādu senu sapni. Pats galvenais – neizrādiet pasivitāti un kautrēšanos, pretējā gadījumā jūsu vietu ieņems kāds daudz pārliecinātāks cilvēks.

Pastāv iespēja vilties kādā ļoti tuvā cilvēkā, kurš nekad jūsos nav izraisījis nekāda veida šaubas, tāpēc būs labāk, ja kādu laiku neatklāsiet visus savus noslēpumus.

MĪLESTĪBA

Līdz ar 2017. gada atnākšanu katrs Suņa gadā dzimušais sapratīs, ka, lai mīlas frontē valdītu pilnīga harmonija, nāksies nedaudz vairāk pacensties. Zvaigznes prognozē, ka otrajā gada pusē jūs savas otrās pusītes labā būsiet gatavi darīt gandrīz jebko.

Lai skandāli nebojātu jums dzīvi, ir vērts pacensties nežēloties par savu likteni, bet gan pieņemt to tādu, kāds tas ir.

Iespējams, ka ap rudens pusi viss jūsu attiecībās būs nokārtojies un jūs pat sāksiet plānot bērniņu. Dažiem Suņa gadā dzimušajiem var rasties iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš ir nedaudz vecāks.

KARJERA

Zvaigznes paredz, ka jau pašā gada sākumā jūs izrādīsiet pasivitāti visās lietās. Jūs ļoti bieži pārliksiet visu atbildību uz savu kolēģu pleciem, pārdzīvojot, ka netiekat galā ar saviem pienākumiem.

Kas attiecas uz radošām personībām, tad jums 2017. gads solās būt visnotaļ veiksmīgs.

FINANSES

Diez vai, ka Suņa gadā dzimušie būs apmierināti ar savu finanšu situāciju, taču dzīties pēc naudas viņi arī netaisās.

Līdz ar rudens iestāšanos jums šajā jomā var uzsmaidīt negaidīta veiksme – jūs, piemēram, varat vinnēt loterijā. Jebkurā gadījumā pirmais pusgads naudas ziņā nemaz nebūs tik slikts, bet tuvāk rudenim gan vajadzētu nedaudz samazināt savus tēriņus.

VESELĪBA

Pārsteidzoši, bet Suņi visa gada garumā pret savu veselību izturēsies ļoti rūpīgi, turklāt var gadīties pat tā, ka viss iziet nedaudz ārpus rāmjiem – ārstu apmeklēšana var kļūt par māniju.

Nopietnas kaites zvaigznes jums neparedz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru