2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

CŪKA

(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007…)

SIEVIETES

Visa jūsu enerģija šajā gadā būs vērsta uz komforta un siltuma radīšanu mājās. Iespējams, ka jūs izlemsiet iegādāties jaunas mēbeles vai vismaz vienā no istabām uzsāksiet remontu, par ko jūsu tuvinieki būs ļoti pateicīgi.

Darbā jūs gaida ļoti patīkams piedāvājums no priekšniecības, kas piespiedīs jūs izvēlēties – palikt esošajā vietā vai virzīties tālāk. No šī lēmuma būs atkarīgs ne tikai jūsu tālākais liktenis, bet arī jūsu tuvinieku. Tās Cūkas gadā dzimušās sievietes, kuras atrodas sava partnera meklējumos, beidzot arī atradīs savu ideālo vīrieti. Galvenais – negaidiet pārāk ilgi, jo viņš varbūt tepat vien kaut kur staigā, bet jūs to nemaz nepamanāt.

VĪRIEŠI

Cūkas gadā dzimušie vīrieši jebkurā brīdī būs gatavi palīdzēt savai izredzētajai. Gluži kā bruņinieki. Starp citu, 2017. gadā jums būs ļoti daudz iespēju izrādīt savu varonību, tāpēc, ja jūs kārtējo reizi vēlaties savai otrajai pusītei pierādīt, ka viņa ir izdarījusi pareizo izvēli, nelaidiet gar ausīm viņas lūgumus.

Tiem vīriešiem, kuri jau dzīvo laulībā, taču viņiem vēl nav bērnu, ir laiks aizdomāties par dzimtas turpināšanu. Iespējams, ka jūs kaut ko nedarāt tā, kā vajag, taču jebkurā gadījumā pastāv lielas izredzes, ka jau gada vidū jūsu sieva paziņos par šo skaisto vēsti.

MĪLESTĪBA

Pirmajā gada pusē jūs jutīsiet ļoti izteiktu vēlmi iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Lai apmierinātu šo tieksmi, jūs liksiet lietā visu savu šarmu un pievilcību.

Jau pavasarī zvaigznes jums paredz kādu patīkamu tikšanos, kas var vainagoties ar panākumiem, jo 2017. gada beigās ir iespējamas pat kāzas.

Lai gan jūs šo cilvēku būsiet patiešām apbūruši, tas nenozīmē, ka jums tas ir jāizmanto savtīgos nolūkos. Pacentieties ne tikai ņemt, bet arī dot, tad arī ģimenes dzīve sāks nokārtoties.

KARJERA

Lai veicinātu savu attīstību, jums vajadzētu vērsties pēc palīdzības pie kādiem ietekmīgiem cilvēkiem.

Lai sasniegtu to, ko vēlaties, izrādiet nedaudz nekaunības, tad arī viss vainagosies panākumiem.

FINANSES

Savu mērķu dēļ jūs būsiet gatavi tērēt ļoti daudz. Nekāda īpaša naudas plūsma 2017. gadā nav gaidāma, taču jūs noteikti nežēlosieties par savu finansiālo stāvokli, jo jūs vienmēr atrodat veidus, kā tikt pie naudas.

Pastāv iespēja, ka gada vidū satiksieties ar kādu visnotaļ bagātu cilvēku, kurš paņems jūs savā paspārnē un atrisinās lielāko daļu jūsu finanšu problēmu.

VESELĪBA

Neskatoties uz to, ka jums ir ļoti stipra veselība, saaukstēšanās sezonas laikā jūs kaut ko varat saķert. Protams, ka tā nav nekāda nopietna veselības problēma, taču labāk būtu piesargāties, jo saaukstēšanās organismam rada stresu.

Ir iespējamas arī kuņģa un zarnu traktas saslimšanas, tāpēc pacentieties izslēgt no savas ēdienkartes visus cepto un neveselīgo, lai lieku reizi neizprovocētu organismu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru