2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

KAZA

(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003…)

SIEVIETES

Optimisms Kaziņas nepametīs līdz pat 2017. gada beigām. Jebkuru neveiksmi vai slikto ziņu jūs spēsiet uzņemt ļoti varonīgi un ar optimismu, turklāt tas ir attiecināms uz pilnīgi visām dzīves sfērām.

Brīvās Kaziņas šajā gadā var sastapt savu īsto un vienīgo, ar kuru vēlēsies pavadīt kopā visu savu atlikušo dzīvi, bet tās, kurām jau ir attiecības, gluži pretēji – var izšķirties.

VĪRIEŠI

Jautrie un bezrūpīgie šīs zīmes vīrieši baudīs pretējā dzimuma uzmanību, un to jūs šajā gadā pilnīgi noteikti izmantosiet, ļoti bieži mainot savas partneres. Iespējams, ka viņu vidū būs arī tā, kura pilnībā sagrozīs jums galvu.

Tie vīrieši, kuri jau ir apgredzenoti vai dzīvo attiecībās, necentīsies izrādīt iniciatīvu, paļaujoties uz savas otrās pusītes gudrību. Pacentieties gan nedaudz pamainīties un izrādīt kaut nedaudz lielāku uzmanību ģimenes lietām, it īpaši bērniem, ja jums tādi ir. Darbā vajadzētu sakārtot attiecības ar kolēģiem.

MĪLESTĪBA

Mīlas jomā ir gaidāmi nelieli sarežģījumi, kas sāks parādīties jau pašā 2017. gada sākumā. Jūs pret savu otru pusīti būsiet pārāk prasīgas, kā rezultātā var izcelties dažādi skandāli un strīdi, no kuriem daži pat var novest pie šķiršanās. Ja kas tāds patiešām notiks, tad jūs ļoti ilgu laiku nevarēsiet atrast ideālo cilvēku kopdzīvei. Astrologi jūs brīdina par to, ka sava lepnuma dēļ jūs visu savu dzīvi varat pavadīt vientulībā, tāpēc labāk būs, ja mainīsiet savu taktiku, turklāt to vajadzētu darīt līdz ar pavasara iestāšanos.

Daudz veiksmīgākas šajā gadā būs brīvās Kazas, jo viņām zvaigznes sola ļoti drīzas kāzas un arī bērnu dzimšanu. Šajā ziņā ļoti veiksmīgs periods Kaziņām būs tieši rudens periods.

KARJERA

Karjeras ziņā 2017. gads jums būs ļoti veiksmīgs, jo nekādi šķēršļi ceļā uz mērķiem nav gaidāmi. Vienīgais faktors, kas jums šajā ziņā var nedaudz kaitēt – attiecības ar kolēģiem. 2017. gadā pār jums valdīs emocijas, kas, bez šaubām, var novest pie dažādiem strīdiem.

FINANSES

Kazas šajā gadā nebūs apmierinātas ar saviem ienākumiem, tāpēc jau pašā gada sākum centīsies mainīt situāciju uz to labāko pusi. Protams, ka nekādās kriminālās darbībās jūs neiesaistīsieties, taču apkārtējos cilvēkus šajā ziņā jūs, visticamāk, izmantosiet.

VESELĪBA

Gribas atzīmēt, ka 2017. gadā Kaziņām būs lieliska imunitāte un viņas beidzot sāks pievērsties sev. Apkārtējie to sāks pamanīt jau no pavasara, kad jums pēkšņi sagribēsies atmest smēķēšanu vai sākt skriet.

Pār jums valdīs emocijas, kas, protams, neļaus jums atbrīvoties no agresijas, tāpēc līdz ar rudens iestāšanos jums nedaudz vajadzētu atpūsties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru