2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

VĒRSIS

(1925, 1937, 1949, 1961,1973, 1985, 1997, 2009…)

SIEVIETES

Sievietes, kurām ir palaimējies piedzimt šajā zīmē, visa 2017. gada garumā centīsies uzlabot savas dzīves apstākļus – piemēram, vēlēsieties uztaisīt remontu. Ja tāda vēlme rodas, tad nevajag to apspiest, it īpaši, ja to atļauj arī līdzekļi.

Mīlestības frontē gada sākumā jūs varat iegūt jaunas paziņas, bet gada beigās jūs varat saņemt arī rokas un sirds piedāvājumu.

Sievietēm-mātēm zvaigznes šajā gadā iesaka daudz lielāku uzmanību pievērst tieši bērniem. Lasiet kopā grāmatas, spēlējieties, iemāciet viņiem ko jaunu, un viņi pilnīgi noteikti jūs iepriecinās ar saviem sasniegumiem!

VĪRIEŠI

Vērša gadā dzimušie vīrieši vienmēr ir atšķīrušies ar īpašu stūrgalvību un vēlmi sasniegt neticamus augstumus dažādās dzīves sfērās. Darbā viņiem ir jābūt pirmajiem, blakus viņiem ir jābūt visskaistākajai sievietei un, protams, ka viņiem jāiegūst arī finansiāla neatkarība. Šāda centība, protams, ir apsveicama, taču arī pārpūlēties nevajadzētu, jo tas var apdraudēt jūsu veselību, tāpēc neuzkraujiet sev pārāk lielu slogu un problēmu risināšanā lūdziet arī apkārtējo cilvēku palīdzību.

Astrologi jums šajā gadā it visā iesaka dalīties ar saviem tuviniekiem. Vērša gadā dzimušie vecpuiši, kuri meklē savu otro pusīti, var būt droši, ka līdz ar Ugunīgā Gaiļa gada iestāšanos viņi pilnīgi noteikti atradīs savu laimi.

MĪLESTĪBA

Jau pašā 2017. gada sākumā Vērša gadā dzimušie sajutīs lielu enerģijas pieplūdumu. Jūsu pašnovērtējums pacelsies līdz ļoti augstam līmenim, un tas jums palīdzēs iepazīties ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Jūs savā ceļā sastapsiet tikai un vienīgi par sevi pārliecinātas personības. Šie cilvēki jūs uzlādēs ar savu pozitīvismu un mērķtiecību. Izveidojot savienību ar kādu no šiem cilvēkiem, jūs piemeklēs laime un labklājība.

Tie Vērša gadā dzimušie, kuri savu otro pusīti satiks pavasara pusē, palēnām var gatavoties arī kāzām, jo pilnīgi iespējams, ka jau rudenī šis laimīgais pasākums iepriecinās ne tikai jūs, bet arī jūsu tuviniekus. Vasarā jums, visticamāk, neizdosies uzsākt ilgtermiņa attiecības, taču par to nav vērts bēdāties, jo jau pavisam drīz pēc tam jūs atradīsiet savu radniecīgo dvēselei.

Tiem, kuri jau ir attiecībās, šis gads solās būt sapratnes pilns.

KARJERA

Visticamāk, ka nekādus nozīmīgus sasniegumus profesionālajā jomā jums gaidīt nevajadzētu, lai arī kā jūs pūlētos. Visa būtība slēpsies tajā, ka jums nebūs vēlēšanās iekarot kaut kādas virsotnes. Iespējams, ka pret to jums palīdzēs kāds aizraujošs ceļojums kopā ar draugiem. Tajā jūs sapratīsiet, ko jūs vispār vēlaties no savas dzīves.

FINANSES

Finanšu ziņā jums šis periods solās būt visnotaļ ienesīgs, it īpaši, ja runa iet par iekrājumiem, taču tas noteikti prasīs likt lietā lielas pūles. Gada beigās jūs varat saņemt kādu izdevīgu piedāvājumu, kas tālākā nākotnē var dot diezgan labus ienākumus.

VESELĪBA

Veselības problēmas, kas jūs skars šajā gadā, pa lielam būs saistītas tikai un vienīgi ar jūsu pašu nolaidību pret savu organismu. Veselība – šo jomu pilnīgi noteikti nevajadzētu ignorēt, tāpēc jau savlaicīgi veiciet profilaktiskas apskates. Neaizraujieties ar alkoholu un trekniem ēdieniem, izvēlieties veselīgus produktus!

Rudenī jums vajadzētu izvairīties no smagām nastām un asām kustībām, jo var attīstīties locītavu saslimšanas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru