2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

TĪĢERIS

(1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010…)

SIEVIETES

Tīģera gadā dzimušās sievietes vienmēr ir atšķīrušās ar savu impulsivitāti, taču 2017. gadā jums tomēr vajadzētu to nedaudz apslāpēt un rīkoties visnotaļ saprātīgi. Lai izvairītos no nepatīkamām sekām, iztēlojieties konkrēto situāciju jau iepriekš – esiet gatavas pilnīgi visam!

Brīvās sievietes, visticamāk, šajā periodā beidzot satiks savu īsto un vienīgo, ar kuru tad arī vēlēsies radīt ģimeni. Kas attiecas uz jau aizņemtajām dāmām, viņām vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savam vīrietim un bērniem, ja tādi ir.

VĪRIEŠI

Esiet gatavi tam, ka 2017. gadā jums, iespējams, piedāvās ieņemt kādu atbildīgu amatu, jo priekšniecība jau sen uz jums lūkojas un redz, ka jūs ļoti aktīvi strādājat. Lai nepazaudētu veiksmi šajā ziņā, turpiniet strādāt tieši tādā pašā garā un jau pavisam drīz jūs pakāpsieties pa savas karjeras kāpnēm.

Arī mīlestībā Jūs sajutīsiet saldo uzvaras garšu. Sievieti, kuru jūs jau sen cenšaties savaldzināt, beidzot pievērsīs jums uzmanību – nepalaidiet šo iespēju garām!

MĪLESTĪBA

Tīģeri jau pašā gada sākumā sajutīs neticamu vēlmi darboties un attīstīt sevi, tāpēc visam pārējam viņiem neatliks laika. Pacentieties gan tik ļoti neaizrauties, pretējā gadījumā jūs riskējat palikt bez mīļotā cilvēka, jo nevienam taču nepatīk, ka viņu ignorē.

KARJERA

Tuvākā gada laikā jūs bez grūtībām tiksiet galā ar pilnīgi visiem pārbaudījumiem, kas būs saistīti ar jūsu profesionālās darbības jomu. Tas viss būs saistīts ar to, ka jūsu darbaspējas būs maksimāli augstā līmenī.

Jūsu mērķtiecība jums palīdzēs atrisināt pat vissarežģītākos uzdevumus, turklāt veiksme jūs nepametīs vēl ļoti ilgu laiku.

FINANSES

Tīģeri ļoti mīl naudu, tāpēc līdz ar 2017. gada iestāšanos jūs pilnīgi noteikti meklēsiet jaunus ienākumu avotus. Jums pat var uznākt vēlme rīkoties pretlikumīgi, taču, lai izvairītos no sarežģījumiem nākotnē, lieki neriskējiet. Saprātīgs risks gan jums ir ne tikai vajadzīgs, bet arī ļoti vērtīgs. Tieši šajā ziņā jums stāvēs klāt veiksme.

VESELĪBA

2017. gads atšķirsies ar to, ka jūs beidzot sāksiet domāt par savu veselību. Jau februāra beigās vai marta sākumā jūs satiksiet cilvēku, kurš piespiedīs jūs kardināli mainīt dzīvesveidu.

Vasarā jums jāpievērš uzmanība urīnsistēmai, jo ir iespējamas urīnpūšļa saslimšanas vai akmeņu parādīšanās nierēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru