2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

TRUSIS

(1927, 1939,1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011…)

SIEVIETES

Truša gadā dzimušo sieviešu dzīvēs ienāks kaut kas jauns un nezināms. Iespējams, jūs atklāsiet kādu pilnīgi jaunu hobiju vai arī izlemsiet iegūt pilnīgi citu specialitāti.

Esiet gatavas pilnīgi visam! Šis gads jums atnesīs arī pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību. Ir gaidāmas arī kaut kādas intrigas! Karjeras ziņā esiet ļoti piesardzīgas, jo pastāv iespēja, ka kāds mēģinās jūs iegāzt!

VĪRIEŠI

Jūsu šarms kā magnēts iedarbosies uz sievietēm, jau pēc pāris minūtēm viņas būs gatavas ar jums doties uz randiņu. Jūs pilnīgi noteikti šajā gadā varat meklēt savu īsto un vienīgo!

Izvēle būs visnotaļ liela, un lielu lomu šajā visā spēlēs arī jūsu draugi. Iespējams, ka kāds no viņiem pasargās jūs no milzīgas kļūdas pieļaušanas, tāpēc ieklausieties tuvo cilvēku domās.

MĪLESTĪBA

Zvaigznes paredz to, ka arī šajā sfērā jūs neizrādīsiet īpašu aktivitāti, taču tajā pat laikā jūs pilnīgi noteikti pievilksiet pretējā dzimuma pārstāvjus, jo esat apveltīti ar dabas dotu šarmu.

Vasaras vidū pastāv iespējamība apprecēties un izveidot ļoti stipru ģimeni. Viss atkarīgs no tā, vai jūs patiešām to vēlaties, jo pilnīgi iespējams, ka pagaidām jūs tāpat viss apmierina. Rudens, savukārt, atnesīs nelielu neizpratni no partnera puses, iespējami nopietni konflikti.

KARJERA

Diez vai Truša gadā dzimušos var nosaukt par karjeristiem. Līdz ar 2017. gada iestāšanos viņi neko šajā ziņā arī nemainīs – klusībā pildīs savus pienākumus, necenšos uzņemties vadības grožus.

FINANSES

Šajā gadā jums noteikti jāizvairās no dažādām azartspēlēm, jo tajās jums pilnīgi noteikti neveiksies, taču pastāv liela iespējamība gūt peļņu no kaut kādiem darījumiem ar nekustamajiem īpašumiem, taču šīm darbībām vispiemērotākais laika posms būs tikai ziemas un pavasara periods.

VESELĪBA

Jau 2017. gada sākumā jūsu veselība var nedaudz pasliktināties, tāpēc pacentieties nostiprināt savu imunitāti, lai izvairītos no dažādiem vīrusiem.

Pavasarī iespējama saindēšanās, tāpēc jums vajadzētu rūpīgi sekot līdzi tam, ko ēdat.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru