3 Zodiaka zīmes, kuras apkārtējos piesaista gluži kā magnēts

 

 

2. SKORPIONS

Skorpioniem piemīt ļoti dziļa personība, viņi vienmēr gatavi jauniem atklājumiem jebkurā brīdī. Intuitīvu katram gribas kādus eksperimentus gan sadzīvē, gan intīmos brīžos, bet ne visi gatavi ļauties kam jaunam, kad tāda iespēja rodas.

Skorpions savukārt uzmanīgi pēta sevi, pasauli sev apkārt un arī savu mīļoto cilvēku, lai gūtu pēc iespējas vairāk prieka no dzīves. Skorpions necieš vienīgi nodevību, un arī tas attiecas gan uz karjeru, gan attiecībām ģimenē.

Toties pats ir diezgan bieži gatavs kādam sānsolim, jo par saviem nedarbiem vainu neizjūt, bet gan attaisnojas ar savu īpašo jutīgumu.

3. DVĪŅI

Dvīņi ir pretrunīgākā zodiaka zīme, kas nozīmē, ka ap viņiem vienmēr virmo visa veida kaislības. Sarežģītā situācijā nokļūst visi, kuri tā vai citādi ir Dvīņu padotie darbā, jo viņu domas un lēmumi mainās vēja ātrumā.

Dvīņu šarmu visvairāk cildina tie, kuriem apriebusies pelēkā ikdienība.

Dvīņos var iemīlēties no pirmā acu skatiena, un viss tikai tāpēc, ka viņi patoloģiski necieš garlaicību. Dvīņu ierocis – efektīgums, un daudzi uz to iekrīt. Lai arī, iepazīstoties tuvāk, reizēm nākas apjaust savu kļūdu…

Lasi arī: SIEVU HOROSKOPS. Lieliska mīļotā vai īsta ragana?

Dvīņi ir spilgti, moderni, interesanti, bet tā ir tikai viena viņu personības puse. Tai pašā laikā viņi var būt velnišķīgi savtīgas radības, kas meklē prieku tikai paši savas baudas labad.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru