3 Zodiaka zīmju sievietes, kuras, ar lielāko iespējamību, ir raganas – ar viņām labāk nestrīdēties!

2. vieta — Skorpions

Skorpioni nekad neslēpj savu raganisko sākotni. Šīs sievietes ir Raganas Kārdinātājas. Šai dāmai pietiek tikai paskatīties uz kaisles objektu, un viss – viņš jau ir tās varā.

Turklāt pati raganiņa var būt tērpta pavisam pieticīgi un piemīlīgi, bet reizēm pat līdz absurdam askētiski, nelietot kosmētiku vai pat vispār tērpties skafandrā. Kā tas izdodas? Parasta maģija!
Skorpioni visbiežāk maģiju izmanto neapzināti, tāpēc nav jēgas būt greizsirdīgai uz viņu par katru šarma apburto upuri…

Labāk parūpējies par to, lai nedotu iemeslu greizsirdībai vai tad, ja iemesls atradīsies… tad tev labāk to nezināt.

1. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušas dāmas pirmo vietu ieņem gluži pelnīti. Viņas ir dzimušas burves praktiķes, kaut arī visbiežāk netic saviem spēkiem. Ja Ūdensvīra zīmē dzimušai sievietei pēkšņi ievajagas lapiņu un pildspalvu, viņa tos momentā atradīs turpat blakus, kaut tas būtu vai tuksnesī… Šī sieviete prot sevi “izvilkt” pat no dziļākās depresijas.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, no kurām jums visvairāk būtu jāuzmanās – viņi nav uz mutes krituši

Apprecējušies ar viņu, daudzi vīrieši ievēro, ka kaut kādā veidā kļuvuši par miljonāriem. Lūk, kāds ir praktiskās maģijas spēks!

Pašas Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes tādas dīvainas sakarības izskaidro ar visu ko, tikai ne ar savu talantu. Reizēm tas ir bīstami viņām pašām, ja šis spēks nerod pielietojumu. Palīdziet viņām noticēt un īstenot šo talantu!

Avots: MissTits.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru