3 Zodiaka zīmju sievietes, kuras mīl tikai sevi

Uzzini, vai arī tu esi šo 3 zodiaka zīmju vidū!

Neviens nav perfekts! Atzīsim, ka katram no mums ik pa brīdim ir kāds savtīguma uzplūdums, kad viss, par ko vēlamies rūpēties, esam mēs paši. Tā nu ir sanācis, ka šīm 3 zodiaka zīmju sievietēm tas notiek biežāk.

Diemžēl, bieži vien mēs paši sevi no malas neredzam, tomēr paši patmīlīgākie cilvēki neuzskata, ka viņi kaut ko darītu nepareizi….

VĒRSIS

Lai arī Vērša zīmē dzimusi sieviete simbolizē stabilitāti un uzticamību, viņas nepieciešamība pēc drošības un stabilitātes bieži vien padara viņu mantkārīgu un materiālistisku. Viņa var kļūt pārāk jūtīga, pārlieku emocionāla un pavisam noteikti īpašnieciska.

 

Lasi arī: 4 pašas godīgākās zodiaka zīmes, kuras daudziem šīs īpašības dēļ nepatīk

Piemēram, šī sieviete var likt savam draugam iegādāties viņai piecas saules cepures, ja jādodas nedēļas nogali pavadīt Jūrmalā, tajā pašā laikā viņa ir gatava mesties dūru cīņā ar jebkuru citu sievieti, kura raidījusi acu skatienu Vērša zīmē dzimušas sievietes vīrietim.

Neprasi aizvien vairāk un vairāk, ļauj attiecībām uzplaukt ar to, kas tev jau ir. Un neesi tik agresīvi noskaņota. Viss ir kārtībā… tev nav nevienam jāpierāda savs statuss.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru