3 Zodiaka zīmju sievietes, kuras mīl tikai sevi

LAUVA

Lauva lieliski atbilst frāzei “ko redzi, to saņemsi”; tajā pašā laikā viņa var būt visnotaļ egoistiska. Tas ir brīnišķīgi, ka viņa spēj bezbailīgi pārvarēt katru viņas priekšā novietoto šķērsli, tajā pašā laikā, ja viņa ieraudzīs ko tādu, ko vēlas iegūt, visiem pārējiem spēle būs beigusies.

Lauvas acīs viņas vārds jau ir iegravēts lietā, kuru viņa vēlas iegūt, lai arī cik daudzi citi tīksminātos par šo pašu lietu.

Ļauj kādam citam uz brīdi tik galā ar slavas virsotni. Ja vēlies saglabāt draugus, tev nāksies ko ziedot.

 

Lasi arī: 4 pašas godīgākās zodiaka zīmes, kuras daudziem šīs īpašības dēļ nepatīk

 

JAUNAVA

Jaunava ir īpaši sīkumaina un pedantiska. Viņa lieliski saskata ikkatru sīkumu un problēmu, tas lieti noder sevis uzlabošanai. Tomēr, viņa ir pirmā, kura metīsies kritizēt citus cilvēkus.

Viena lieta ir izturēties skarbi pašam pret sevi, bet pavisam cita ir smagi kritizēt citus. Tev nudien vajadzētu kritiku paturēt pie sevis.

Vai tava draudzene tev jautāja, vai viņa ir pieņēmusies svarā? Nē, viņa to nejautāja. Pārstāj domāt par to, kā tu tiktu galā ar šo situāciju, tā vietā ņem vērā to, ka tu sarunājies ar pavisam citu cilvēku.

Apturi kritikas plūdus un ļauj cilvēkiem pašiem tikt galā. Mēs ne vienmēr saņemam to, ko vēlētos, tādēļ ļauj citiem pašiem tikt galā ar sevi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru