4 attiecību stadijas, kas norāda, ka jūsu mīlas dzīve ir veiksmīga

1.Aplidošanas stadija

Šis ir laiks, kad var sajust tauriņus vēderā un sapņot gaišā dienas laikā. Pirmie randiņi, pieskārieni, alkas vienam pēc otra, aizrautība, satraukums, jautrība un romantika.

Rīts sākas ar smaidu sejā, domājot par otru cilvēku, un tāpat arī vakarā pirms gulēt iešanas. Jūs sevi parādāt no labākās puses, izturoties gluži kā lēdija un džentlmenis.

Nekādu problēmu un strīdu, tikai jūtu ķīmija un kaisle. Tomēr šis ir laiks, kad mīlestība ir akla. Tā var arī nebūt īsta mīlestība, bet drīzāk aizraušanās. Jūs abi dzīvojat savā pasaulē, kur esat tikai jūs un patīkamā sajūta, ka esat kopā, un neko citu jūs neredzat.

2.Pamošanās stadija

Neatkarīgi no aplidošanas stadijas ilguma, šāds rozā briļļu periods vienmēr ir samērā īslaicīgs, un tad iedomu pasauli nomaina realitāte.

Parādās pirmās nopietnās nesaskaņas, strīdi, apvainojumi, kā arī vēršanās pie draugiem pēc padoma.

Tagad tu beidzot ieraugi, kāds otrs cilvēks ir patiesībā – nevis kādu tu viņu iedomājies. Tava otrā pusīte, tāpat kā visi cilvēki, ir pilnība ar visām savām nepilnībām.

Gribot negribot tu sāc domāt – vai šis cilvēks man ir piemērots? Parādās apjukums, šaubas, un pat sāpes.

Šis ir diezgan kritisks periods, kad lielākā daļa attiecību tiek pārrautas. Jums jāsaprot, vai tiešām saderat kopā, un ja tā ir, vai esat pietiekami nobrieduši, lai tiktu pāri grūtībām?

3.Pārliecības stadija

Saprotot patieso ainu un saskaroties ar iepriekšējās stadijas grūtībām, jūs esat ieguvēji, jo daudz labāk izprotat viens otru.

Jūs zināt, kas otram patīk vai nepatīk, kādas ir labās īpašības un trūkumi, pasaules redzējums un viedoklis, kā arī jūtas vienam pret otru. Jūs uztverat viens otru kā brīnišķīgu cilvēku un savu otro pusīti, kura vienmēr būs līdzās un sniegs atbalstu.

Lai arī aizrautība un tauriņi vēderā vairs nav tik izteikti kā pirmajā stadijā, nostiprinās patiesas jūtas – savstarpēja uzticēšanās, atzinība un drošības sajūta.

Visbeidzot, jūs vēl vairāk satuvināties un kļūstat pieauguši. Jūs iemācāties dalīties un atrast kompromisu, kā arī ievērot un respektēt viens otra vajadzības un vēlmes. Attiecībās jūs kļūstat par labākiem cilvēkiem.

4.Atklāsmes stadija

Šo stadiju sasniedz tikai patiešām veiksmīgas attiecības. Atklāsmes stadija ir laiks, kad atrast īsto un mūžīgo mīlestību, to patieso un neatkārtojamo sajūtu, ko visiem nav lemts piedzīvot.

Šī stadija apvieno un papildina visas iepriekšējās stadijas. Jūs no jauna ļaujaties iekārei un alkām vienam pēc otra, taču daudz dziļākā līmenī.

Jūs pazīstat viens otru visos sīkumos, un tik un tā zināt, ka perfekti saderat kopā. Varat uzticēt savu dzīvību viens otram, jo ticat savai mīlestībai un jūtām.

Dzīve bez mīļotā cilvēka šķiet neiespējama, un jums ir vajadzīga vienam otra klātbūtne. Tā sajūta ir neaprakstāma.

Ja esat pietiekami nobrieduši un gudri, tad šī stadija var ilgt mūžīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru