5 padomi, kurus atcerēties pēc šķiršanās

1. Jūs izšķīrāties, jo tam bija iemesls

Vai nu tu esi mainījies, vai tavs partneris: bet kaut kas nu ir citādāk. Šķiršanās nenotiek bez iemesla. Aiziešana no nelaimīgām situācijām šķiet loģiska darbība. Atceries, ka jūs izšķīrāties, lai abi justos labāk. Domā ilgtermiņā. Neļaujies mirkļa vājumam, kad sajūties vientuļi. Neuzskati, ka tev vienkārši ir jābūt kopā ar kādu: tev jābūt kopā ar kādu, kas tev liek justies labi, laimīgi un droši.

2. Ar laiku tu pieradīsi pie pārmaiņām

Tu spēj pārdzīvot zaudējumu: šajā gadījumā, to, ka attiecības ir beigušās. Tavs prāts ar laiku pieradīs pie apziņas, ka nu viss būs citādāk. Pat tie, kas nonākuši ļoti neapskaužamās dzīves situācijas, ar laiku atgriežas normālā dzīves stāvoklī. Tādēļ ļauj, lai sajūtas tiek izdzīvotas un arī pārdzīvotas. Visam ir sākums un beigas: arī attiecībām.

3. Ir normāli piedzīvot negatīvas emocijas

Necīnies pret savām emocijām. Izdzīvo tās. Pamani tās. Un tad ļauj, lai tās pāriet. Tomēr neļauj, lai emocijas nosaka tavu rīcību un kontrolē to. Tev var pietrūkt persona laikā, kad attiecības bija pašā pilnbriedā, kad jūs abi vēl nēsājāt „rozā brilles”: tas viss ir normāli. Esi pateicīgs par labo laiku, kas jums kopā bija. Bet esi šajā brīdī. Elpo. Nomierinies. Necīnies pret savām emocijām

4.Tu esi tu; tu esi pašpietiekams

Tikai tādēļ, ka tu vairs neesi kopā ar kādu, tu neesi kļuvis mazāk vērtīgs. Tu esi tā lieliskā persona, kas iepazinās, iemīlējās, tika mīlēta. Tu vēl jo projām vari sasniegt neizsakāmi daudz. Tev nav nepieciešami citi cilvēki, lai tu varētu dzīvot tā, kā to vēlies. Kļūsti pašpietiekams. Uzstādi sev savus mērķus un ej uz tiem. Aizņem savu ikdienu ar pašizaugsmi veicinošām nodarbēm. Sāc dzīvot dzīvi, ko vienmēr esi vēlējies.

5.Koncentrējies uz to, ko esi iemācījies

Mēs visi mācāmies nepārtraukti. Cilvēki ap tevi būs dažādi: bet katrs no viņiem tev iemācīs kaut ko, piemēram, kā cienīt sevi, ko nepieļaut savā dzīvē, kādus cilvēkus nepieļaut savā dzīvē u.t.t. Lai arī kāda būt mācība, ko ieguvi attiecībās, izmanto to. Tā tev palīdzēs tad, kad būsi gatavs jaunām attiecībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru