Laužam stereotipus par katru zodiaka zīmi; vai viss ir tā, kā izskatās?

Mūsdienu sabiedrībā ir zināmi vairāki stereotipi gan par blondīnēm, gan par rudmatēm. Arī par zodiaka zīmēm ir radušies vairāki aplami pieņēmumi, kuri ne vienmēr atbilst taisnībai. 

Auns visnotaļ ir apveltīts ar izteiktu gribasspēku, līdera dotībām un stipru personību, tomēr tas nenozīmē to, ka viņiem nav jūtu un emociju. Tieši otrādi – Auni pārdzīvo par daudzām lietām, tomēr skumjo emociju izrādīšana var izpausties kā dusmas vai pat aizvainojums.

Vērsis ir pacietīgs un mierīgs cilvēks, taču visam ir mērs. Kad dažādu emociju daudzums pārāk reti tiek izpausts, vienā brīdī tas viss nāks uz āru emociju sprādziena veidolā.

Dvīņi – neskatoties uz viņa mainīgo un dažādo dabu, rodas priekšstats, ka viņš nav tas cilvēks, kuram vajadzētu uzticēties. Tomēr no Dvīņiem iznāk fantastiski un lojāli draugi.

Vēzis – Kaut arī viņiem piemīt izteiktāka emocionalitāte, viņš arī ir apveltīts ar stipru gribasspēku. Ja kaut ko vēlas, tad to arī sasniedz.

Lasi arī: Mīti un patiesība par katru zodiaka zīmi

Lauva  – bieži vien tiek uzskatīts, ka Lauvas mīl atrasties uzmanības centrā visur un vienmēr, tomēr tā nebūt nav. Lai arī Lauvām patīk nedalīta uzmanība, viņiem nepatīk, ka uz viņiem lūkojas visa publika.

Jaunava ir cilvēks, kurš mēdz uztraukties par sīkumiem, taču tai pat laikā ir lietas, par kurām viņam ir nošpļauties. Ļoti neciena tos, kuri ir netoleranti.

Svariem lēmumu pieņemšana ir ilgs process, taču tas nenozīmē, to, ka viņa veiktās izvēles ir vienmēr tās labākās. Šis cilvēks vienmēr cenšas mācīties no savām kļūdām un gūt jebkādu pieredzi.

Skorpions var likties rupjš un nejauks, tomēr attiecībās ir bezgala mīlošs un romantisks.

Lasi arī: Stereotipi par katru Zodiaka zīmi – kā ir patiesībā?

Strēlnieks nebaidās no saistībām, taču neuzskata par nepieciešamu uzreiz precēties. Viņš sākumā grib izbaudīt neprecēta cilvēka dzīvi.

Mežāzis ir loģiski domājoša zīme, bet nereti pieļauj pašas muļķīgākās kļūdas.

Ūdensvīrs bieži vien tiek nesaprasts, un nav tā, ka tas viņu nemaz neuztrauktu. Bieži vien cenšas pielāgoties sabiedrības normām.

Zivis var būt jaukas, tomēr, kad nokaitinātas, apkārtējos var pamatīgi aizskart.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru