DĀMĀM: 5 pazīmes, ka tu esi atradusi īsto!

lovers-sunlight-1920x1200

Vai viņš ir princis baltā zirgā?

Iespējams, ka nē. Bet viņš var būt īstais – tas, kurš par tevi rūpēsies un tas, kurš cīnīsies, lai tu būtu laimīga.

Uzzini 5 pazīmes, kas norāda – tu esi atradusi īsto!

 

1.VIŅŠ PRET TEVI ATTIECAS LABI – PATIEŠĀM LABI!

Vīrietis, kurš patiesi mīl tevi, uztraucas par tavām jūtām, emocijām, vajadzībām un vēlmēm. Viņš tās vērtē tikpat augstu kā savas vajadzības. Viņu uztrauc tas, ka tu jūties labi un ka tu dari to, ka liek tev tā justies. Un viņš ir labs ne tikai pret tevi, bet arī pret taviem tuvākajiem – draugiem un ģimeni.

2.VIŅŠ IR DĀSNS PRET TEVI AR SAVU LAIKU.

Laiks ir nauda. Un viņš arī to apzinās. Bet laiks tev allaž tiek atvēlēts. Viņš nespēj nodzīvot pārāk ilgi, neesot ar tevi, nesatiekot tevi vai neskaujot savos apskāvienos. Ja diendienā nevarat tikties, katru brīvo mirkli viņš ir gatavs veltīt tev. Turklāt jūs allaž esat kopā brīvdienās un svētkos – Valentīndenā, Ziemassvētkos, dzimšanas dienās un vārda dienās.

3.TU ESI VIŅA PRIORITĀTE.

Tu esi viņam pirmā gan reālajā dzīvē, gan viņa domās. Pirms svarīgu lēmumu veikšanas viņš allaž padomā par tevi un jūsu attiecībām – kā šis lēmums tās ietekmēs, kā tas ietekmēs tevi un to, kā tu jūties. Runājot, viņš biežāk izmanto „mēs”, nevis „es” – viņš iekļauj tevi savos nākotnes plānos un iecerēs. Tu esi viņam svarīga!

4.VIŅAM IR SVARĪGI, LAI CILVĒKI ZINĀTU PAR TEVI.

Esot publikā, viņš apliek ap tevi roku, ir tuvu tev blakus, rūpējās par to, lai jūs būtu tuvu viens otram. Viņam ir svarīgi, lai cilvēki zinātu – Viņa ir mana un es esmu viņas. Viņš ir lepns par jūsu attiecībām un ar šādu lepnumu ieved tevi viņa ģimenē, draugu pulkā vai starp kolēģiem. Pasākumi bez tevis – tas viņam it nemaz neder. Kopā vai nemaz… tāds ir viņa moto.

5.VIŅŠ TEV VĒLAS VISU TO LABĀKO.

Ja tu kaut ko ļoti vēlies – viņš tev palīdzēs to sasniegt! Pat, ja tas nozīmētu, ka jūs retāk būsiet kopā. Tava laime ir viņa laime. Viņš grib, lai tu esi kopā ar ģimeni, ja tas tev liek justies labi. Viņš neiebilst pret meiteņu pasēdēšanām, ja tās nozog laiku jums, ja vien tās liek tev justies piepildīti un laimīgi. Viņš tevi iedrošina sameklēt aizraušanos un turēties pie tās, viņš vēlas, lai tu dzīvē izbaudi tik daudz, cik vien tu spēj – jo laimīga tu nozīmē arī laimīgas attiecības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru