Darbaholiķis vai alkoholiķis? Noskaidro, kas raksturo tavu zodiaka zīmi!

ALKOHOLIĶI:

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru grūti nosaukt par darbaholiķi, un jāteic, ka arī par alkoholiķi. Tomēr, Ūdensvīram raksturīgāk būs piekrist kam tādam, kas saistīts ar brīvību(dzeršana), nekā ar kaut ko sevis ierobežojošu(darbs).

VĒZIS

Sieviete – Vēzis parasti ir lieliska māte, mājsaimniece un sieva, un tikai retos gadījumos Vēžu sievietes ir karjeristes. Vēžu vīrieši gan var strādāt ļoti daudz, bet dzert – vēl vairāk.

SVARI

Kaut arī Svariem dzeršana var nesagādāt baudu, viņi to ir gatavi darīt kompānijas pēc. Svari drīzāk ir alkoholiķi, jo darbos ātri nogurst un daudz mēdz slinkot.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem pat nevajag iemeslu, lai iedzertu. Sākot ar sarkanvīnu pie gardām vakariņām beidzot ar traku nakti Vecrīgā.

ZIVIS

Zivis parasti nav tie cilvēki, kas darbā ir izteikti līderi, un ar izteiktu alkoholismu arī neaizraujas. Tomēr priekšroku noteikti dos “patusēšanai”, nevis strādāšanai.

Lasi vēl: Kuras zodiaka zīmes ir īsti darbaholiķi, bet kuras – slinki slaisti?

ABI:

DVĪŅI

Dažreiz Dvīņi ir ļoti strādīgi, dažreiz – ļoti slinki. Ir grūti pateikt, jo Dvīņiem ir periodi, kuros viņi ir gatavi apskriet apkārt pasaulei, un ir fāzes, kad pat no gultas negribas līst laukā.

Kas attiecas uz dzeršanu – Dvīņi var dzert arī vienatnē, un tas būs pilnīgi normāli.

SKORPIONS

Skorpionam padodas strādāt vienatnē, tikai tad viņš visu izdara līdz galam. Skorpions ir galējību cilvēks. Vai nu visu izdara līdz galam, vai neizdara neko. Arī ar dzeršanu ir līdzīgi – vai nu tikai aplaiza glāzi, vai nu piedzeras līdz nelabumam.

AUNS

Auns no sevis pieprasa ļoti daudz, reizēm pat vairāk, nekā vajadzētu. Gatavs uzņemties daudz pienākumu, turklāt ar tiem vienmēr ir spējīgs tikt galā. Ja kaut ko dara, tad no sirds. Tas pats attiecas uz dzeršanu. Ja dzer, tad pa riktīgo, jo nav ko ķēpāties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru