Darbības vārdu horoskops. Kā īsumā raksturot katru zodiaka zīmi?

 

 

Dvīņi – mainīt

Neviens nezina, ko gaidīt no Dvīņiem, jo viņi tiešām ļoti strauji maina savu viedokli, vēlmes, emocijas. Tas ir sarežģīti, bet viņi citādi nespēj.

Vēži – ligzdot

Šajā zīmē dzimušie par visu vairāk pasaulē mīl iekārtot ģimenes ligzdiņu. Viņiem svarīgas ērtības, omulība un tuvo cilvēku klātbūtne.
Lai kur Vēzis nedotos, viņš visur radīs mājas atmosfēru.

Lauva – savaldzināt

Lauvas tik ļoti sajūsminās paši par sevi, ka ar prieku savaldzinātu pat paši sevi! Viņi prot piesaistīt cilvēkus ar savu ārējo izskatu, aromātu, vārdiem… Vārdu sakot, māksla!

Jaunava – darīt

Šie cilvēki vienkārši nespēj sēdēt, rokas klēpī salikuši. Viņiem jādarbojas katru minūti, citādi ieslīgs depresijā un jutīsies nevajadzīgi un lieki.

Svari – līdzsvarot

Lūk, kas prot atrast zelta vidusceļu, kaut arī tas mēdz būt ļoti sarežģīti! Svari tiecas labi izdarīt itin visu, bet tai pašā laikā lieliski apzinās savus trūkumus. Tieši tas dod viņiem iespēju pastāvīgi kļūt labākiem un strādāt ar sevi.

Skorpions – celt

Runa ir par bezgalīgu plānu un intrigu veidošanu. Skorpions bet tā vienkārši nespēj dzīvot! Ideāli stratēģi, kuriem svarīgākais – šo prasmi ievirzīt pareizā gultnē.

Strēlnieks – kustēties

Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk sēdēt uz vietas. Viņiem nepieciešama pastāvīga kustība. Vēl vairāk, viņi “kustina” ne tikai sevi, bet arī vus sev apkārt, piemēram, bieži pārkārto mēbeles un organizē remontus!

Mežāzis – pacelties

Mežāzim nepatīk aprobežoties ar to, kas viņam ir, tāpēc viņš pastāvīgi tiecas iegūt ko vairāk. Karjerā viņam nebūs miera, kamēr nekļūs par priekšnieku. Nevarēs mierīgi gulēt, kamēr nesasniegs savus mērķus.

Ūdensvīrs – mīkstināt

Ūdensvīrs neliksies mierā, kamēr nepanāks, ka apkārtējie kļūst par viņa domubiedriem. Tad viņi beidzot jutīsies ērti, jo varēs aizmirst par agresiju un strīdiem.

Zivis – just

Zivis ir līdzjūtīgākā zīme, kas pastāvīgi izjūt veselu emociju gammu. Reizēm tas slikti ietekmē attiecības ar apkārtējiem, jo Zivis ne vienmēr spēj izskaidrot savas jūtas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru