Domā, ka zini par viņu visu? 8 noslēpumi, ko vīrieši sievietēm neatklāj

1.”Man nepieciešams, lai tu man liec justies kā lielam, spēcīgam vīrietim.”

Šie vairs nav laiki, kad sievietēm obligāti jābūt visas pasaules sievišķības iemiesojumam, bet vīriešiem muskuļu un vīrišķības iemiesojumam. Šis vairs nav laiks, kad dzimumu lomas tiek drastiski uzspiestas. Tomēr tik un tā vīrieši mīl dzirdēt komplimentus par viņu vīrišķību.

2.”Tu neizskaties šajā kleitā resna. Patiesība ir tāda, ka man tās visas izskatās diezgan vienādas.”

Protams, nav tā, ka vīrietis nepamana itin neko tajā, kā tu izskaties. Bet bieži vien viņš var nebūt ieinteresēts iedziļināties mazākajās detaļās un izšuvumos.

3.”Mīlēšanās ir lielisks process, bet reizi pa reizei nodarbosimies ar vienkāršu seksu.”

Vīrieši mēdz būt seksuāli (khmm) gribošāki. Un tas ir normāli. Sievietes mēdz būt mierīgākas šajā ziņā. Viņām nepieciešama priekšspēle, skūpsti. Bet vīriešiem reizēm pietiek ar strauju, pēkšņu seksu, lai viņi būtu laimīgi.

4.”Man ir specifiskas seksuālās vēlmes, par kurām tu nezini.”

Daudziem vīriešiem grūtības sagādā runāšana par savām vēlmēm, fantāzijām. Bet tu vari palīdzēt, padaloties ar savām slepenākajām fantāzijām.

5.”Dažreiz es vēlos, kaut tu vienkārši paklusētu.”

Kamēr sievietes bez problēmām spēj veikt vairākus darbus vienlaikus, vīriešiem tas var sagādāt problēmas. Un, kad veicams kāds īpaši nozīmīgs darbs, klusums ir tas, kas viņam nepieciešams.

6.”Es tev meloju, lai starp mums valdītu miers.”

Ja viņš nezina, kā tevi nomierināt, meli spēj palīdzēt. Kaut tas nav labākais veids, tas strādā.

7.”Es vēlētos, kaut tu vairāk rūpētos par sevi.”

Jā, viņš mīl tevi tādu, kāda tu esi, bet viņš arī grib, lai tu izskaties fantastiski. Friziera, manikīra apmeklējums, abonents sporta zālē – parūpējies par sevi.

8.”Es negribu darīt visu netīro darbu.”

Viņam jānogalina katrs zirneklis, jāgrābj pagalmā lapas, jācilā smagumi. Tie visi var šķist piemēroti darbi kādam stiprākam, bet arī viņš spēj nogurt no „netīro darbu” veikšanas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru