Gribi vairāk seksa? Tad kungiem šo vajadzētu izlasīt

Interesants amerikāņu zinātnieku pētījums, kurā ar aptaujas palīdzību tika noskaidrots, ka vīrieši, kuri nepalīdz savām sievām dažādos mājas darbos, nodarbojās ar seksu biežāk nekā tie, kuri palīdz.

Vīrieši, kas uzņemas atbildību tikai par “vīrišķajām” lietām, ar seksu nodarbojās praktiski divas reizes biežāk. Šie apstākļi, kad vīrietis nenodarbojās ar sieviešu lietām, padara viņu seksuālāku – uzskata pētnieki.

Vīrieši, kuri palīdz sievām ar mājas darbiem, ar seksu nodarbojas 1,6 reizes retāk nekā tie stiprā dzimuma pārstāvji, kuri nodarbojās tikai un vienīgi ar “vīrišķajām” lietām. Tādus secinājumus izdarīja zinātnieki no Vašingtonas Universitātes. Šī pētījuma rezultāti ir nopublicēti akadēmiskajā žurnālā American Sociological Review.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmju pārstāvji/pārstāves ar visriebīgāko raksturu; #1 nav nekāds pārsteigums!

Zinātnieki pētījumam izmantoja aptaujās iegūtos datus, kas norisinājās ASV no 1992. līdz 1994. gadam. Universitātes speciālisti uzskata, ka pa 20 gadiem šajā jautājuma nenotika nekādu ievērojamu izmaiņu.

Aptaujā kopumā piedalījās 4,5 tūkstoši pāru. No aptaujāto atbildēm izriet, ka vīrieši, kuri palīdz sievām, iegūst seksu retāk nekā tie, kuri nepalīdz. Tas ir tādēļ, ka notiek pienākumu dalīšanās uz “vīrišķīgo” un “sievišķīgo”. Sievietes, redzot, ka viņu vīri ir aizņemti ar savām lietām, uztver to nodarbi kā kaut ko patiesi interesantu un pievilcīgu. “Tas ietekmē seksuālo aktivitāti un, iespējams, arī seksuālās vēlmes”, stāsta Džūlija Braiensa.

Avots: newsland.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">GG</cite>

    Vienkārsi visu laiku esot kopā mazinās vēlme.Ir jābùt šķirtiem kaut neilgu laiku,neredzot vienam otru.

  • <cite class="fn">filips 72</cite>

    ….,,speciālisti uzskata, ka pa 20 gadiem šajā jautājuma nenotika nekādu ievērojamu izmaiņu. !!!”
    Bet vajadzēja gan izveidot kādu zinātnieku grupu un kādus pāris gadus papētīt : Vai tik tiešām NAV NEKĀDU izmaiņu

  • <cite class="fn">ja?</cite>

    Latvijā ir tieši tas pats. Vīrieši, kuri nepalīdz savām sievām dažādos mājas darbos, nodarbojās ar seksu biežāk nekā tie, kuri palīdz. Sieva tad vispār nedod un vīrietis tad meklē mīļākās un sekss ir ļoti bieži.

  • <cite class="fn">w</cite>

    momazgāju traukus, novācu tīru virtuves galdu, uz galda nolieku savu zaķeni un viss notiek

Pievienot komentāru