Horoskops no 27. novembra līdz 3. decembrim

Lauva Būtiski ir apzināties to, ka jums ne vienmēr ir jāsamierinās ar pašreizējo situāciju – viss ir jūsu rokās. Ja jūs kaut kas neapmierina, tad dariet kaut ko lietas labā! Sēdēšana un nekā nedarīšana neko nemainīs! Sāciet uz dzīvi raudzīties pozitīvāk un pateikties par visu, kas jums jau ir dots!

Jaunava Atceries, ka viss nenotiek tāpat vien! Visam ir iemesls, arī tavām nedienām! Mēģini savākt sevi rokās, un viss izdosies! Mazāk uztraucies par apkārtējo cilvēku viedokli – viņi tāpat domās to, ko paši gribēs domāt!

Svari Iespējams, ka jūs kādam cilvēkam esat palikuši parādā, šis ir tas laiks, kad no tā būtu jāatbrīvojas un jāatstāj vieta pozitīvām domām un emocijām. Īpaša uzmanība būs jāvelta savai attīstībai. Mēģiniet kļūt atbildīgāki un savus darbus veikt rūpīgāk un kārtīgāk. Ja nepieciešams – pārbaudīt dubultā!

Skorpions Iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem rezultēsies interesantos un pat izdevīgos piedāvājumos, kas saistīti ar karjeru un tavu profesiju. Pirms pārgalvīgu lēmumu pieņemšanas, konsultējies ar zinošākajiem!

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 27. novembra līdz 3. decembrim

Strēlnieks Jo prātīgāk visu darīsi, jo labāk! Šonedēļ pievērsies kvalitātei, nevis kvantitātei visās dzīves sfērās! Laiku centies veltīt tikai pašiem tuvākajiem, pretējā gadījumā tu to veltīgi izniekosi!

Mežāzis Nebūs tāda darba, ko nespēsi veikt, tikai cits jautājums būs – vai tu maz tos vēlēsies darīt. Citādi ļoti pozitīva nedēļa. Vari pavisam nejauši iepazīties ar neparastiem cilvēkiem, kas izrādīsies par līdzīgi domājošiem.

Ūdensvīrs Visai veiksmīgi spēsi aizstāvēt to, ko mīli, kā arī pastāvēt par savu taisnību. Strīdos tomēr gan labāk neiesaistīties. Visai drīz vari izpildīt kādu sen lolotu plānu, tomēr, ja tev nepieciešama palīdzība, tad nebaidies to prasīt!

Zivis Ja tev rodas kādi jautājumi saistībā ar konkrētu cilvēku, tad uzdod tos viņam pašam, vai arī neliecies ne zinis. Informācijas ievākšanai no citiem avotiem būs negatīvas sekas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru