Iemesli, kāpēc katrai sievietei noteikti vajag vismaz vienu draugu – vīrieti

1. Viņš neaizņemsies tavas drēbes

Ar draudzenēm taču visu laiku nākas dalīties, un tu pat nepamani, kā puse tavu drēbju ir pazudušas, un to vietā tavu skapi aizpilda draudzeņu drēbes. Ja tev labākais draugs būs vīrietis, tev nebūs jāsaskaras ar šādām problēmām.

2. Viņš ir lielisks pēdējā brīža pavadonis

Ja tev ir problēmas ar partnera sameklēšanu, bet tuvojas kāds pasākums, kur vienai ierasties nebūtu patīkami, viņš vienmēr būs gatavs tev izlīdzēt- un kas var būt labāks par svinīgu pasākumu, kurā ieradīsies kopā ar labāko draugu?

3. Viņš būs tavs labākais savedējs

Un viņš ne tikai spēs tevi savest kopā ar puisi, kurš tev bārā būs iepaticies, vēl jo vairāk – viņš zina, kāds vīrietis tev ir vajadzīgs, tādēļ izvēlēsies tikai pašu labāko. Vīrieši vīriešus pazīst labāk – to tu atceries vienmēr!

4. Viņš tev ļaus runāt

Draudzenes meitenes bieži vien ir sliktas klausītājas, bet tas tikai tāpēc, ka viņām pašām ir miljoniem meitenīgo problēmu. Vīrieši labāk prot klausīties, un tavs draugs vienmēr būs gatavs ieturēt ilgu klusuma brīdi, kurā ļaus tev pateikt visu, kas sakrājies uz sirds – un galvenais – viņš tev dos padomus, nevis salīdzinās ar savu pieredzi.

5. Viņš nav tik dramatisks

Sievietes vienmēr visu daudz vairāk dramatizē, bet draugs-vīrietis tevi vairāk pievērsīs notikumu reālajai pusei. Ja kritīsi histērijā, viņš tevi no tā izvilks – tici man!

6. Viņš nekur nepazudīs

Draudzenes-sievietes ir vairāk tendētas uz atsvešināšanos un meklē tevi tikai tad, kad ir nonākušas sarežģītā situācijā vai piedzīvo šķiršanos. Turpretī draugs-vīrietis būs tev blakus vienmēr, ja vien tu to pati viņam ļausi. Viņš būs blakus gan priekos, gan bēdās un atbalstīs tevi kad vien tas būs nepieciešams.

Avots: www.yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">MARUTA</cite>

    nu ja sievietei ir vajadzigs kaut viens labs draugs vina savadak jutas un sak puceties ja ir draugs gaidit vinu ir ar ko parunaties pastaigaties padalities ir vajadzigsdraugs bet tads kurs atbilst vinai

Pievienot komentāru