Ja tu joprojām tici šiem mītiem, tad tava intīmā dzīve ir visnotaļ skumīga

Pienācis laiks tikt skaidrība ar dažādiem mītiem, kas saistīti ar intīmo dzīvi. Kā ir patiesībā?

Mīts nr. 1: Fantazēšana par kādu iedomātu scenāriju liecina par vēlmi to īstenot realitātē

Ja kaut kas tevi uzbudina, tas nebūt nenozīmē, ka tu grasies neapdomīgi rīkoties šo sajūtu iespaidā.

Dažkārt ienesot fantāzijas realitātē, tās pilnībā zaudē savu jēgu un vērtību. Lielākajai daļai cilvēku ir neliels daudzums iztēles objektu, kas noved viņus līdz orgasmam. Ja fantāzija nešķiet tik pievilcīga pārnesot to realitātē, tā pilnībā zaudē erotisko jēgu. Ja fantāzija tev sekojusi līdzi kopš pusaudža gadiem, atveidot to realitātē, kad esi sasniedzis briedumu var šķist dezorientējoši. Dažkārt šāda rīcība var pat novest pie savas seksualitātes aspektu apšaubīšanas.

Šī stāsta morāle ir šāda: Dažām lietam vienkārši ir lemts palikt fantāzijām, Ir pilnīgi normāli ļaut prātam sevi izklaidēt, bez reālas iesaistīšanās.

Lasi arī: 8 iemesli, kādēļ seksuālas aktivitātes ir labas tavai veselībai

Mīts nr. 2: Fantazēšana liecina par to, ka esi neapmierināts ar esošajām attiecībām

Tas pats attiecas uz iedomām, ka attiecībās esoši cilvēki nemasturbē, ja vien nav nelaimīgi. Tās ir pilnīgas muļķības!

Iztēle piedāvā cilvēkam vietu, kur atpūsties, izmēģināt ko jaunu un drošā veidā izzināt savu seksualitāti. Lielākā daļa pieaugušo fantazē tik pat bieži kā pašapmierinās. Noskaidrots, ka dalīšanās savās seksuālajās fantāzijās ar mīļoto cilvēku palīdz padarīt attiecības kaislīgākas. Ja jūties muļķīgi daloties ar savām fantāzijām tiešā veidā, atrodi kādu gatavu materiālu, kurā pausta tavā prātā iesakņojusies doma un lasi to priekšā savam partnerim vai arī demonstrē to ar video palīdzību.

Mīts nr. 3: Tikai fantazējot tu spēsi atklāt savu patieso seksuālo orientāciju vai dzimuma identitāti

Arī šis mīts ir nepatiess. Pētījumi liecina, ka lielam skaitam cilvēku bijušas fantāzijas par seksu ar pretējo dzimumu, tā arī ar sava dzimuma pārstāvjiem. Tevis fantazētais tikai piedāvā jaunus izzināšanas veidus. Tas, ka iztēlojies seksu ar sava dzimuma pārstāvi nebūt nemaina tavu primāro seksuālo orientāciju vai dzimuma orientāciju.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru