Kā mīlējas katra zodiaka zīme: noskaidro, kāds tu esi gultā!

Lauva

Šī zodiaka zīme gribēs būt karalis arī gultā. Ja tā ir sieviete, tad viņa labprāt ļausies tapt izmīlēta un apčubināta, ja vīrietis- tad arī kā karalis- sēdēs tronī (gulēs gultā) un gaidīs priekšnesumu. Sekss ar Lauvu var būt ļoti juteklisks, ja viņa savu partneri mīl vai vismaz domā, ka mīl. Viņa spēs novērtēt radošas seksuālās izpausmes un pārsteigumus ar vietas maiņu vai tam līdzīgi. Kopumā jau konservatīva zīme, uz nez kādiem brīnumiem neceriet. Lauvas prot par sevi radīt ļoti juteklisku un koķetu tēlu, taču tas ir tikai tēls, tādā ziņā, ka augstās pašcieņas dēļ ar katru, kas viņu iekāros, gultā neliksies. Ja Lauva nav ļoti tuva ar otru pusīti, tad viņai ir svarīgi, lai par viņu domātu to labāko arī gultā, tāpēc parasti ļoti cenšas, rāda visādus trikus un paņēmienus, taču, tad, kad jau esat nonākuši līdz altārim, tad šāda centība pamazām izzūd, jo nav jau vairs, ko izlikties.

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes vispievilcīgākā un seksīgākā īpašība; kāda ir tava?

Jaunava

Ar Jaunavām pēc seksa var par tikko notikušo parunāt. Viņa labprāt izanalizēs, kas bija labi un kas slikti, kā arī izdomās kā to novērst. Seksam pieiet ar loģiku un prātu, ja priekšspēle, tad jādara tas un tas, ja notiek jau aktīva darbība, tad kāju vislabāk var pacelt tādā pozā, savukārt, lai otra roka nenogurst, tā jātur tur. Viss ir izdomāts un aprēķināts. Taču, nemaz nesakiet, ka ar Jaunavu nevar būt labs sekss, var, un kā vēl var, jo viņa noteikti būs izlasījusi gan grāmatas, gan uzzinājusi citu derīgu informāciju par šo tēmu. Un tā kā viņai būs ļoti plašas zināšanas, tad atliks vien tās likt lietā. Varbūt mīlējoties ar Jaunavu Jūs nesagaidīsiet pašu emocionālāko seksu ar raudāšanu no laimes kulminācijas brīdī, taču kvalitatīvu gan, jo viņa zinās, cik minūtes ir nepieciešamas, lai sasniegtu konkrēto rezultātu.

Svari

Svariem ir svarīgi, lai viņi saņemtu tik pat, cik ir devuši, lai abiem būtu labi. Arī Svari pievērsīs uzmanību telpas un vispārējai atmosfērai, lai mīlēšanās vispār varētu notikt. Viņiem būs grūti ļauties, ja blakus istabā būs pamodies bērns vai pie durvīm smilkstēs suns. Par apstākļiem runājot, svarīgs arī komforts. Nekādas siena kaudzes, kur zari duras mugurā, vai iebraukšanas mežiņā pie odiem.  Ir nepieciešami ideāli apstākļi, lai sekss būtu ideāls un varētu pa īstam atslābināties. Svari nav paši enerģiskākie mīlnieki, viņi labprāt ļaujas, lai otrs dominē. Sasniegt tādu kaisli kā meksikāņu seriālos izdodas reti, taču, viņi ir nesavtīgi, līdz ar to, Svaru partneris nepaliks apbižots un gribošs. Viņiem ir svarīgi gūt atzinību par to, ko dara, tāpēc Svarus droši var uzslavēt ar- “ō, tā ir labi”, vai “jā, jā, turpini!”.

Skorpions

Ar šīs zīmes pārstāvjiem ir iespējams ļoti kaislīgs sekss, Jums pat var rasties šaubas, vai partneris neslēpj identitāti un patiešām ir no izturēšanās ziņā vēsās Austrumeiropas. Ja vēlaties nodoties mīlas priekiem ar Skorpionu, tad neesiet lohs/se un labāk no tā kaut ko patiešām sajēdziet, pretējā gadījumā, jūs nokritizēs tā, ka vairs savu mūžu nevienu pliku negribēsiet redzēt. Taču, arī paši Skorpioni ir ļoti paškritiski, līdz ar to, visticamāk būs uzdevumu augstumos. Skorpionam var piedāvāt ekstrēmus mīlas priekus, taču ne tādus, kur partneris jādala ar citu sievieti/vīrieti, jo viņš ir visai greizsirdīgs. Sekss gaisa balonā vai zem ūdens- super, a lielākā daļa tajās vietās tikai precās. Tāpēc arī Skorpiona sievietei ir grūti ar piemērota partnera atrašanu- viņu piesaista tikai spēcīgi vīrieši, kā arī prasības pret viņiem ir diez gan augstas.

Lasi vēl: HOROSKOPS: Mīlēšanās ar šo zodiaka zīmi tev būs neaizmirstama!

Strēlnieks

Strēlniekam patīk uztvert caur redzi, līdz ar to, droši var fonā uzlikt kādu erotisku filmu. Viņam patīk, ja gultā viņš var uzņemties iniciatīvu un notikumi attīstās pēc viņa prāta. Strēlniekam sekss ir vitāla nepieciešamība, pretējā gadījumā, viņš var sākt justies vientuļš. Tas ir arī iemesls, kāpēc Strēlnieks parasti nesatraucas par partneru skaitu un to biežo nomaiņu. Ja vajag, tad vajag un viss. Nepievērsīs īpašu uzmanību detaļām, vai tur lisijs vai svaigi pļauts mauriņš- nav būtiski- galvenais sasniegt mērķi. Strēlnieks prot ieklausīties partnerī, taču, ja tas, ko viņš ieklausoties būs dzirdējis, viņu neuzrunās, visticamāk arī netiks realizēts. Kopumā ļoti sparīgi un enerģiski mīlētāji, taču bieži vien šī kaisle nepāraug par nopietnām, dziļām jūtām. Līdz ar to, viņi ir ļoti labi kā vienas nakts partneri- nebūs nekāds “nu, lūdzu, preci mani”, vai “pēc tās vienas reizes es sapratu, ka mīlu Tevi”.

Mežāzis

Tā kā Mežāži ir ļoti mērķtiecīgi, tad šīs zīmes vīrieši varētu arī neizvilkt baigi ilgi- jo ļoti gribās sasniegt to mērķi. Taču, ja viņi uzstāda sev mērķi- izturēt, izturēt, plika omīte, izturēt- tad viņi patiešām arī var izturēt, un ilgāk nekā visi citi. Kas attiecas uz Mežāža sievietēm, viņām arī svarīgs priekšnoteikums, lai sekss skaitītos izdevies, būtu sasniegt kulmināciju. Abu dzimumu pārstāvji seksam pieiet ļoti organizēti, ja sarunāts, ka 21:00 pamīlēsimies, tad tā arī būs, jo pēc tām vēl jāpaspēj uz veikalu aizbraukt un vienu lietu darbā nokārtot. Tāda impulsivitāte, ka, nez no kurienes- šeit un tagad, ģērbies pliks/a, Mežāzim nav raksturīga. Ja ir randiņš un Mežāzis ir izplānojis, ka tas varētu beigties gultā, tad viņš notiekošajam ļaujas un viss notiek. Savukārt, ja viņš iepriekš ir nolēmis, ka pēc randiņa čūska paliks biksēs un vāverīte bez riekstiem, tad nekādi rožu klēpji vai dziļi dekoltē nespēs to mainīt.  Kopumā, gultā paredzams, neizceļas ar īpašu radošumu un vēlmi pēc akrobātikas. Galu galā, Mežāzis nav nekāds klauns.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji spēs pārsteigt ar vērā ņemamu oriģinalitāti. Viņi mierīgi varētu izdomāt paši savu Kamasutru un vispār izgudrot seksu no jauna. Patīk, ka nav robežu, respektīvi, neiebilst pret ideju, kādreiz pamēģināt seksu trijatā vai četratā, vai vispār piedalīties orģijā. Nav greizsirdīgi un spēj mainīt savu viedokli par dažādām seksa jomām. Šodien negrib par to ne dzirdēt, bet rīt jau var gribēt pamēģināt. Ūdensvīri nav kautrīgi, līdz ar to, viņiem ļauties ir daudz vieglāk, kā citām zīmēm. Nekomplekso un neiespringst par savām vai partnera nepilnībām. Arī Ūdensvīri var būt labi vienas nakts partneri, jo neizjūt sevišķu pieķeršanos. Sekss priekš viņiem nav tas, kas sasaista, bet gan atbrīvo. Viņi labprāt izmēģinās dažādas tehnoloģijas vai mantiņas, lai eksperimentētu un mainītu jau ierasto gultas prieku kārtību.

Lasi vēl: Kā tavs dzimšanas mēnesis ietekmē Tavu seksuālo dziņu?

Zivis

Šī zīme ir ļoti jūtīga un ar bagātu iztēli arī gultā- viņa var aizvērt acis un pilnībā iztēloties, ka mīlējās ar Džoniju Depu vai Andželinu Džolliju. Attīstītā fantāzija palīdz negarlaikoties jau ierastajā vidē. Zivis gultā ir maigas un sentimentālas, ļaujas emocijām un notikuma burvībai, prātam pilnīgi atslēdzoties un tiecoties sasniegt iedomātas baudas virsotnes. Taču, tā kā viņi šīs baudas virsotnes, kas sniedzas vēl aiz kulminācijas, nespēj sasniegt, tad bieži staigā neapmierināti. Pirms vai nodarbes laikā, labprāt lieto apreibinošas vielas, lai maksimāli iegremdētos baudā un notiekošajā. Taču tā piesātinātā sajūta, kas rodas Zivīm seksa laikā, arī paliek pie viņiem, jo tas nav ne izstāstāms, ne aprakstāms.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru