Kādu attiecību partneri vajadzētu meklēt zodiaka zīmju vīriešiem un sievietēm

Sieviete – Skorpions

Tu meklē gādīgu, praktisku un pacietīgu puisi, kurš vienmēr būs līdzās, kad vajadzīgs. Skorpioni ir ļoti dāsni, taču būsim godīgi – viņi arī daudz ko sagaida no otra cilvēka. Ja satiec kādu, kurš spēj izsekot līdzi Tavām garastāvokļa maiņām, tad tas ir uz ilgu laiku.

Vīrietis – Skorpions

Tev ir vajadzīgs uzticams cilvēks, kas ir pelnījis uzticību, spēcīgs un tiešs. Nav viegli būt attiecībās ar Skorpionu, tāpēc tavai partnerei ir jājūt tava spriedze un emocijas, lai spētu tās nogludināt. Un vēl neaizmirsti par savu seksualitāti un kaislībām, kas dažreiz var pārlieku noslogot tavu izredzēto.

Sieviete – Strēlnieks

Tev patīk inteliģenti un atvērti puiši, kuri vēlas būt klāt un piedalīties visos tavos piedzīvojumos. Tu nekad nesēdi uz vietas, tāpēc iemīli tos, kuriem ir daudz izturības un kuri ne no kā nebaidās.

Vīrietis – Strēlnieks

Tavs cilvēks noteikti saprot pašu galveno – tev ir vajadzīga sava telpa, un tu nekādā gadījumā nedrīksti mēģināt piesaistīt. Ja Strēlnieks jūt, ka viņam vēlas uzkraut pienākumus, viņš acumirklī pazūd. Attiecīgi tavs ideālais partneris ir cilvēks, kurš samierinās ar tavām pietiekoši izturīgajām attiecībām, bet bez skaļiem solījumiem.

Lasi vēl: 14 zodiaka zīmju pāri, kuri varētu apprecēties un veidot ģimeni

Sieviete – Mežāzis

Tā kā lielāko daļu sava laika Tu velti darbam, tad dod priekšroku iejūtīgiem, uzticamiem un sirsnīgiem puišiem, kuri sniedz atbalstu un rūpējas par Tevi. Tavā aizņemtajā grafikā nav vietas tiem, kas īsti nezina, vai vēlas būt kopā vai nē.

Vīrietis – Mežāzis

Tev ir vajadzīgs tāds pats darbaholiķis un karjerists ar nospraustiem mērķiem. Ja tu varētu pārbaudīt potenciālā partneri kredītvēsturi legālā ceļā, tu to noteikti izdarītu. Bet, ja nopietni, tev vienkārši vajadzīga tā, kura saprot, cik ļoti svarīgi ir plānot nākotni un būt akurātam ar savām finansēm.

Sieviete – Ūdensvīrs

Tava sapņainā un mainīgā daba liek meklēt mākslinieciskus un drošsirdīgus puišus. Tie ir cilvēki, kuriem vienmēr ir savs viedoklis un pārliecība, kas nepieļauj kompromisus, un tas Tev liek justies droši.

Vīrietis – Ūdensvīrs

Tava labākā partnere pieturas pie minimālisma un nav piesaistīta materiālām lietām. Jebkurš Ūdensvīrs vēlas partneri ar brīvu garu, dziļu un pietiekošu atklātu visās savās darbībās. Tas ir cilvēks, kurš rūpējas par planētu un tās iedzīvotājiem, ir atsaucīgs, iejūtīgs un uzmanīgs.

Sieviete – Zivis

Tavu uzmanību piesaista izpalīdzīgi, zinoši un konsekventi puiši, kuri spēj strukturēt un atbalstīt Tavu sapņaino un haosa pilno pasauli.  Viņi, savukārt, pretī saņems visromantiskāko partneri, kāda viņiem jebkad ir bijusi.

Vīrietis – Zivis

Tev vienkārši nepieciešama partnere, kura spēj tevi  piezemēt, lai tu beidzot neapmaldītos pats savā fantāziju pasaulē. Viņai ir jābūt patiesai tava radošuma fanātei, jo visas Zivis dievina kaut ko radīt. Ideāls partneris sniedz tev telpu, kur tu vari atrasties, bet viņš arī ir vienmēr blakus, lai jebkurā brīdī piedāvātu savu plecu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru