Kas tev būtu jāzina un jāsaprot par īstu mīlestību

Pie attiecībām ir jāstrādā jums abiem

Lai arī vienmēr atradīsies cilvēki, kas teiks, ka īsta mīlestība ir bez sāpēm un strīdiem, tad zini, ka tā noteikti nav! Lai attiecības noturētos un ar laiku uzlabotos, jāstrādā ir abiem! Daudzi aizmirst par šo vienkāršo nosacījumu, kļūstot vienaldzīgi un visu uztverot par pašsaprotamu.

Attiecībās neviens nevienam nepieder

Ja tu kādu mīli un esi ar viņu attiecībās, tad nebūt nenozīmē to, ka tev viņš pieder. Tavs partneris nav tavs privātīpašums, kuru tu vari izrīkot pēc savas patikas. Cieni viņa vēlmes un vajadzības, pretējā gadījumā tu riskē viņu pazaudēt uz visiem laikiem. Arī pārlieku izteikta greizsirdība var kļūt par milzīgu attiecību bojātāju.

Svarīga ir komunikācija

Ja kaut kas jūsu starpā ir nogājis greizi, būtiski ir par to izrunāties. Vēlāk šādi sīkumi var nemanāmi “uzpeldēt” kādā no jūsu strīdiem. Tev nav obligāti jāstāsta savam partnerim viss, taču svarīgi ir likt saprast, ka tu viņam uzticies.

Uzdod sev vienkāršu jautājumu – vai tu būtu gatavs ar šo cilvēku veidot ģimeni? Ja atbilde ir pozitīva, tad ,iespējams, ka šis cilvēks tev ir kā radīts. Taču gadījumā, ja atbilde ir noliedzoša, apdomājies, vai ir vērts šīs attiecības turpināt, varbūt labāk būs, ja šķirsieties.

Mīlestība nenozīmē vienas ciešanas

Daudzi saka – mīlestība ir sāpes. Tādos gadījumos ir jāpiebilst, ka viņš, iespējams, vienkārši nebija jums lemtais cilvēks. Protams, attiecības nav viens rožu dārzs vien, nākas saskarties arī ar skumjākām un ne tik veiksmīgām dzīves fāzēm, taču, ja jūs no šīm attiecībām gūstat milzīgu emocionālo piepildījumu, fantastiskas sajūtas, pieredzi un motivāciju uzlabot savas prasmes, tad kopīgi iziet cauri kādai dzīves melnajai svītrai nebūs tik grūti vai bezjēdzīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru