Kuras zodiaka zīmes ir īsti darbaholiķi, bet kuras – slinki slaisti?

 

7. Dvīņi

Jūs esat darbaholiķis vai sliņķis? Jūs esat Dvīņi, tādēļ nekad nevarat izlemt. Jūs iesākat daudz darbus, taču parasti nekad tos nepabeidzat, jo jūs ātri zaudējat interesi un bieži novēršaties. Ir reizes, kad produktīvi pavadāt visu dienu un izdarāt visu nepieciešamo, bet tad nāk dienas, kad jums iestājas slinkums un jūs varat stundām vāļāties dīvānā. Jūs esat gana centīgi, lai strādātu un jūs neatlaistu, bet pārāk slinki, lai jebkad saņemtu paaugstinājumu.

8. Svari

Jūs esat ideāli piemēroti kolektīvam darbam, jo komandas projektos vienmēr spējat atvērt un izrādīt savu potenciālu. Taču jūsos nav jūtams darba entuziasms. Jūs daudz strādājat, taču ātri nogurstat. Jūs līdz pat pēdējai dienai cenšaties izmantot savas slimības lapas un atvaļinājumus, turklāt noteikti varat paprasīt neapmaksātu brīvdienu, ja jums pēkšņi būs zuduši visi spēki. Jūs esat ārkārtīgi radoša dvēsele, kuru bieži piemeklē dažādas radošas idejas.

9. Vērsis

Ja runa ir par darbu, tad jums ir nepieciešams kāds, kas jūs nemitīgi pabiksta kaut ko darīt, pretējā gadījumā jūs vienkārši darbā aizmigsiet. Jūs ne kripatiņu neesat motivēti. Vienīgais, kas jūs motivē, ir atpūta. Jūs izbaudāt atvaļinājumu, gozējoties saulītē šūpuļtīklā, laiski baudot kādu atspirdzinošu dzērienu, un sapņojat, kaut tāda varētu būt jūsu darba diena. Jūs esat ļoti viegli novirzāmi nost no mērķa, tādēļ sev uzliktos darbus vienmēr izpildāt ļoti lēnām un nesteidzīgi.

Lasi arī: Lielais talantu horoskops katrai zodiaka zīmei

10. Zivis

Atšķirībā no īstajām zivīm, jūs nebūt neesat tik izveicīgi. Jūs ir ārkārtīgi grūti apmācīt un vēl grūtāk ir noturēt vienā vietā. Jums ir patīkami atrasties blakus, taču jūs neesat labākais kolēģis komandā, ja runa ir par kaut kādu noteiktu darbu veikšanu. Jūs sniedzat priekšroku strādāt patstāvīgi, turklāt pat varat noturēties vienā darba vietā, ja ir kaut kas tāds, kas pievērš jūsu interesi un spēj to arī noturēt.

11. Ūdensvīrs

Jums patīk strādāt patstāvīgi, turklāt sev, taču tas notiek gaužām reti. Jums bieži patīk izveidot histērijas un pamest darbu, turklāt ne jau tādēļ, ka jums šis darbs nepatīk, bet gan tādēļ, ka jums vienkārši negribas strādāt.

12. Strēlnieks

Jūsu darba pienākumos ietilpst modinātāja uzstādīšana un atkārtota modinātāja ieslēgšana. Jūs labāk dotos cietumā, nevis strādāt, jo cietumā cilvēkiem nekas nav jādara.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru