Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. novembrim

Lauva

Pienācis laiks pārstāt domāt par visām problēmām, kas saistītas ar konkrēto situāciju, jo tas neko neatrisinās. Met bailes pie malas un ļaujies notiekošajam. Ja  pirmo reizi dosies uz randiņu, tad lieliski pavadīsi laiku, ja vien necentīsies skriet notikumiem pa priekšu.

Jaunava

Jūs jau esat dibinājuši savā starpā platonisku draudzību, bet abi zināt, ka patiesībā esat gatavi uz ko vairāk. No citu cilvēku skatu punkta šķiet, ka esat svešinieki, jo neizrādāt pārlieku lielas pieķeršanās pazīmes. Tomēr, jūs abi labi zināt, ka iekšienē jūsu jūtas ir patiesi dziļas un nozīmīgas.

Svari

Lai arī kāds būtu scenārijs, šķiet, ka liktenis raidīs tiešu spērienu tavas pēcpuses virzienā, liekot tev rīkoties. Ja vēlies nopietnas attiecības ar šo cilvēku, tad rīkojies. Nešaubies – viss notiek tieši īstajā laikā.

Skorpions

Neparasta nedēļa, tomēr ļoti piemērota, lai satiktos ar kādu īpašu cilvēku, ar kuru jau sen esi vēlējies doties randiņā. Piedzīvosi drosmes pieplūdumu un ņemsi savās rokās laika, vietas un datuma nozīmēšanu. Tu to ne minūti nenožēlosi, to nenožēlos arī tavs randiņu biedrs.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada novembrim

Strēlnieks

Zvaigžņu stāvoklis ļauj izcelt labāko tavās attiecībās, tāpēc izmanto to. Šis varētu būt piemērots laiks, lai noorganizētu kādu izbraukumu vai radītu romantisku atmosfēru, pagatavojot izsmalcinātu maltīti. Novērtē visu labo, kas ir jūsu starpā un cik ļoti viens otru apbrīnojat. Pakavējies atmiņās par visu, ko esat kopā piedzīvojuši.

Mežāzis

Ja jums ar otro pusīti jāpārrunā kāds svarīgs jautājums, tad neatliec to uz vēlāku laiku, jo tagad ir labākais laiks veiksmīgai komunikācijai jūsu starpā. Tev būs iespēja uzsākt romantiskas attiecības, ja būsi tu pats un piesaistīsi cilvēkus ar savu jautro un komunikablo dabu nevis tēlojot to, kas neesi.

Ūdensvīrs

Varbūt tas ir pārsteidzoši, bet arī darba vietā ir iespējams satikt kādu īpašu cilvēku. Tev ne tikai patiks sarunāties ar viņu, bet tu atklāsi, ka jums ir ļoti līdzīgi uzskati. Iespējams, esat pazīstami jau kādu laiku, taču šoreiz nostrādās kāds klikšķis un atpakaļceļa vairs nebūs.

Zivis

Zvaigžņu stāvokļa ietekmē tu jūti vēlēšanos iesaistīties pilnīgi visur. Tev ir daudz vēlmju. Vēlies izskatīties apburoši, kā arī dzirdēt apbrīnas pilnus komplimentus no apkārtējiem, bet visvairāk vēlies sajust, ka cilvēks, kurš tik ļoti cenšas tev piekļūt, tiešām to domā nopietni. Neuztraucies, tā ir!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru