Mūžīga mīla vai īslaicīga dēka? Ko gaidīt no katras zodiaka zīmes?

Lauva

Šajā zīmē dzimušie vienmēr ir ļoti piesardzīgi, pirms metas ar galvu attiecībās. Turklāt mīlestību Lauva nesajūt uzreiz, viņiem patīk baudu pavilkt garāku un iekārdināt. Bet, tikko Lauvas sirdī iedegas mīlestība, viņš visādos veidos sāk rūpēties par partneri, un vismaz divu gadu laikā viņiem nav vajadzīgs neviens cits, izņemot partneri.

Jaunava

Šai spītīgai un praktiskai zīmei nepatīk ilgas priekšspēles. Parasti viņiem viss uzreiz ir skaidrs. Tomēr seksa lietās Jaunavas var gaidīt ilgi, pat līdz laulību noslēgšanai. Visā visumā viņu mīlestība ir vairāk materiāla nekā garīga. Viņu attiecības ar partneri ilg ilgi, ja ir pietiekoši daudz naudas, drošība un cieņa vienam pret otru.

Svari

Šīs zīmes pārstāvjim, kā likums, lojāli attiecas pret sava partnera mīnusiem, tāpēc pirmām kārtām viņi izvēlas sev drauga lomu. Tomēr Svariem būs interesanti tikai tikmēr, kamēr jūs uzturēsiet kaisles un dažādības līmeni. Šiem cilvēkiem nepatīk ikdiena un jezga, tas uzreiz var nodzēst mīlas liesmas.

Skorpions

Šī zīme tiek uzskatīta par vienu no uzticamākajām zodiaka zvaigzgnājā. Vēl viens šķērslis – sakarā ar to, ka Skorpioni paši par sevi ir ļoti harizmātiski un kaislīgi cilvēki, viņiem apkārt vienmēr ir daudz pielūdzēju. Tas nevar neizraisīt greizsirdības jūtas viņu partnerī. Bet, ja attiecībās ir uzticība, tad nekas Skorpiona mīlestību nespēs salauzt. Tāpat nevajag viņus vainot par sīkajām kļūdiņām, jo šīs zīmes pārstāvji neklusēs. Tas var izraisīt nopietnus strīdus.

Strēlnieks

Ar šīs zīmes pārstāvjiem ir sarežģītāk nekā ar pārējiem. Lieta tāda, ka viņiem ir fiziski grūti atrasties pastāvīguma režīmā un būt piesaistītiem vienam cilvēkam. Visdrīzāk ar Strēlniekiem vajadzēs pievērt acis uz krāpšanu. Viņi būs lieliski draugi un vienmēr gatavi palīdzēt savam partnerim, bet tikai, ja viņi sajutīs brīvību attiecībās.

Mežāzis

Šīs zīmes cilvēki ciena tradīcijas. Tieši tāpēc attiecību izveidošana būs pakāpeniska, bez liekas kaisles, iespējams pat ar retu seksu. Papildus visam, Mežāži ir uzticīgi saviem partneriem. Ja attiecības kļūs ģimeniskas, tad viņi visā atbalstīs savu partneri un daudz laika veltīs bērniem. Vienīgais, kas var kārtīgi izbojāt attiecības, ir krāpšana.

Ūdensvīrs

Šajā zīmē dzimušie vienmēr sajūt diskomfortu, ja paliek ar kādu kopā ilgāk par divām dienām. Ūdensvīri ir slaveni vientuļnieki, viņi saglabā savu personīgo telpu. Viņi var būt pārņemti ar vienu cilvēku un maksimāli sevi atdot, bet vēlāk ātri zaudē interesi. Lai būtu kopā ar Ūdensvīru ilgstošās attiecībās, viņi ir jāpiesaista ar intelektu, un nevis fiziskām baudām. Ceļojumi arī stiprina viņu attiecības ar partneri.

Zivis

Vēl viens uzticīgo zodiaka zīmju pārstāvis. Tā nu ir sanācis, ka ja viņi iemīlas, tad visdrīzāk uz visiem laikiem. Zivis sevi pilnībā velta attiecībām un necieš egoismu no partnera puses. Viss pēc līdzsvara un līdztiesību principa. Zivīm ir svarīgi justies vajadzīgām.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!