Nedēļas horoskops 14. – 20. novembrim

AUNS Šonedēļ ieteicami jebkāda veida kursi, lai paplašinātu savu redzes loku vai iemācītos kaut ko jaunu. Iespējams, ka darbā gaidāmas zināmas grūtības un liela pienākumu kaudze, taču beigās tu ar to vidu veiksmīgi tiksi galā. Esi gatavs aizstāvēt savu viedokli un pozīciju – nebaidies paust savas domas skaļi!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

VĒRSIS Kaut arī tu neesi īpaši sajūsmināts, kad tev nākas saskarties ar izmaiņām, šonedēļ tomēr visai vērtīgi būtu atskatīties uz paveikto un uz to, kam esi ticis pāri! Lai vai kā, šonedēļ pagātnes veiktajiem lēmumiem būs redzamas sekas, – labas vai sliktas, tas atkarīgs no tevis paša. Uz notiekošo centies raudzīties pozitīvi. Šīs nedēļas enerģiju ieteicams tērēt tām lietām, kuras tevi patiesi aizrauj.

DVĪŅI Šonedēļ jutīsies iedvesmots un enerģijas pilns. Iespējams, ka šonedēļ no tavas puses būs jūtama neliela deva stūrgalvības – nevēlēsies citiem piekāpties, paliksi pie sava viedokļa un citos pat nevēlēsies klausīties. Lai vai kā, centies būt mazliet nosvērtāks un ieturētāks – ja liekas ka tūlīt no dusmām eksplodēsi, tad saskaiti līdzi 10.

VĒZIS Nemulsini apkārtējos ar savu uzvedību. Nebaidies pateikt”Nē”! Tiešs atteikums ir labāks nekā šaubīga piekrišana un vēlāka solījuma neizpildīšana. Šajā nedēļā ieteicams pievērst uzmanību tam, ko tu citiem apsoli. Runā to, ko esi spējīgs paveikt! Atceries – tev nevienam sevi nav jāpierāda kā tikai pašam sev!

LAUVA Tiec skaidrībā ar savām vēlmēm. Šonedēļ šķitīs, ka neviens līdz galam nevar tev izdabāt. Ja sapratīsi, ko vēlies, tad arī apkārtējiem būs vieglāk. Mēģini kaut kādā veidā uzlabot savu reputāciju. Neesi tik skarbs un kritisks pret apkārtējiem. Par ļaunu nenāks, ka mazliet paklusēsi un paturēsi savu viedokli pie sevis.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (14.11. – 20.11.)

JAUNAVA Iespējams, ka jutīsies nedaudz apspiests un savā veidā ierobežots. Dažādi darāmie darbi tev liks justies tā, it kā tu staigātu pa naža asmeni. Īpaši svarīgs var izrādīties tavu tuvāko cilvēku atbalsts, tāpēc šonedēļ centies arī viņiem veltīt uzmanību. Neatsaki citu palīdzību!  Esi gatavs dažādām iespējām un pavērsieniem. Šī nedēļa var noslēgties pavisam citādāk, nekā tu to būsi gaidījis.

SVARI Šī nedēļa ir piemērota pārmaiņām. Ja tevi kaut kas neapmierina, tad šī nedēļa ir tas laiks, kad tev savā dzīvē kaut kas būtu jāpamaina. Iespējams, ka labākais veids, kā to sākt, būtu ar savas vides pamainīšanu vai nelielām izmaiņām savā izskatā. Neļaujies rutīnai!

SKORPIONS Šonedēļ būsi neizlēmīgs. Tad, kad domāsi ne tikai par sevi, bet arī par citu vēlmēm, lēmumu pieņemt būs daudz grūtāk. Varbūt atļauties būt nedaudz egoistiskam? Šonedēļ saskarsies ar vairākiem lēmumiem un dziļdomīgām pārrunām. Nebaidies lūgt padomu saviem tuvajiem – iespējams, ka kāds, kurš ir zinošāks, spēs tev sniegt vērtīgus ieteikumus!

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz pat šī gada beigām

STRĒLNIEKS Šonedēļ izjutīsi vēlmi izteikties skaidrāk un plašāk. Tam jau sen bija pienācis laiks. Neslēp savas patiesās domas un jūtas! Tomēr atceries, ka ar šīm lietām nevajag dalīties ar kuru katru. Laimīgāks jutīsies tad, ka svešiniekiem vai ne tik tuviem cilvēkiem par savām problēmām nestāstīsi! Uzticies tikai tiem, kuri tevi līdz šim nav pievīluši!

MEŽĀZIS Šo nedēļu velti sevis iepazīšanai tuvāk! Mēģini izprast, kas tev patīk vairāk, un kas ne tik ļoti. Iespējams, ka tevī pamodīsies vēlme veikt radikālas izmaiņas savā dzīvē. Mazas izredzes, ka šīs izmaiņas būs ilglaicīgas, bet īsam laika periodam tas būs pat ļoti vērtīgi. Izkāp no savas komforta zonas, un izdari kaut ko citādāku!

ŪDENSVĪRS Tev ir jāsaprot, ka lūkošanās pagātnē tev nenāks par labu. Protams, izņēmums ir tad, kad runa ir par savu kļūdu labošanu, tad gan…Tomēr to, ka esi laimīgs, sapratīsi tikai tad, kad vairs nevēlēsies lūkoties pagātnē, bet gan izbaudīsi esošo mirkli! Pārdomu laiks. Mēģini novērtēt visu to, kas tev ir dots. Neuztver visu par kaut ko pašsaprotamu!

Lasi arī: Sākas Skorpiona mēnesis. Kā tas ietekmēs visas zodiaka zīmes?

ZIVIS Ja par kaut ko šaubies, tad tas nav tāpat vien! Tev ir ļoti izteikta intuīcija, kas tevi šonedēļ vedīs pareizajā virzienā un tevi nepievils. Klausi savām sajūtām! Iespējams, ka tās tevi pasargās no kāda slikta notikuma. Neizvairies no sarunām ar ne tik pazīstamiem cilvēkiem. Iespējams, ka saņemsi kādu izdevīgu piedāvājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru