Pazīmes, ka beidzot satiecies ar īsto cilvēku

Jūs dalāties itin visā

Ir baisi ielaist kādu savā dzīvē un ļaut viņam/-ai atrasties ļoti tuvu. Šis cilvēks ir atklāts pret tevi un ļauj ieskatīties viņa dziļākajās domās un emocijās. Viņam/-ai patīk klausīties stāstos par tavu dzīvi. Viņš/-a saskata tavu īsto būtību un mīl tavus trūkumus.

Viņš/-a novērtē tavus pūliņus

Viņš/-a laiku pa laikam tevi apdāvina. Sirdsāķītis vienmēr saka, ka labi izskaties, pat tad, ja nejūties pārāk iekārojams ķēriens. Tavs viedoklis viņam/-ai ir ļoti svarīgs, šis cilvēks cenšas tevi apmierināt un izdabāt tavām vēlmēm.

Viņš/-a ciena tevi

Viņš/-a nevienā līmenī neizrāda pret tevi necieņu, šis cilvēks nekādā gadījumā nespēlēsies ar tavām emocijām un nemēģinās tev iestāstīt savu patiesību. Tu vienmēr vari uzticēties šim cilvēkam un gaidīt no viņa atbalstu.

Tu jūties ērti un tev nekas nav jātēlo

Starp jums nav nekādu sienu. Tu nejūti nepieciešamību tēlot to, kas neesi. Šis cilvēks tevi nekad nepielīdzina kādam citam, viņš mīl tevi un visu, kas padara tevi par tādu, kāds/-a esi. Mīļotais cilvēks tev palīdzēs iemācīties mīlēt sevi pašu tik ļoti, kā to spēj otrs.

Klusums nešķiet neveikls vai nepatīkams

Jūs abi varat atrasties vienā telpā kaut vai vairākas stundas un jutīsieties ērti nerunājot viens ar otru. Klusums izgaismo starp jums pastāvošo dziļāko saikni. Attālums starp jums nekad nav naidīgs vai nedrošības pilns.

Uzticība ir abpusēji apzināta

Tev sava vieta šajā dzīvē nekad nav jāapšauba. Mīļotais cilvēks vienmēr vadās ņemot vērā tavas intereses. Jūs abi darbojaties kā vienota komanda. Kad abi neesat kopā, tu vari neuztraukties par to, ko dara tavs mīļotais cilvēks, tava sirds par viņu ir mierīga. Viņš/-a dara visu iespējamo, lai iegūt tavu uzticību, tiklīdz tā ir iegūta, tā nekad netiks sagrauta.

Sekss ir pārsteidzoša un dziļa pieredze

Viņš/-a apzinās tavas seksuālās vajadzības un apmierina tās. No otras puses, arī viņš/- uzticas tev savu vajadzību apmierināšanā. Jūs abus iepriecina jūsu ķermeņu izzināšana. Jūs augat un maināties abi kopā. Seksam nekādā gadījumā nav jābūt pienākumam, tai jābūt kā dzirkstelei. Atklāta komunikācija un caurspīdīgums attiecībās palīdzes saglabāt kaisli.

Jūs cienat neatkarību

Tu vari uzticēties šī cilvēka atbalstam, bet tu nekad nezaudē spēju stāvēt uz savām kājām. Veselīgas un stipras attiecības veidojas, ja divi cilvēki strādā ā komanda. Tev nekad nevajadzētu justies tā, ka nevari dzīvot bez šī cilvēka, tomēr, ja viņu zaudētu, tas būtu smags trieciens. Viņa/-as mīlestība palīdz darīt tevi labāku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru