Pieci interesanti un neparasti fakti par katru zodiaka zīmi

STRĒLNIEKS

1. Strēlniekam pilnīgi noteikti jātic tam, ko viņš dara

Viņš nevadās pēc vispārpieņemtiem standartiem vai vilinošām perspektīvām, dodot priekšroku sekot savām tieksmēm un priekšstatiem. Strēlnieka priekšstati gan mēdz būt visnotaļ nepastāvīgi. Šajā Zodiaka zīmē dzimušie pēkšņi var mainīt savu viedokli uz pilnīgi pretēju.

2. Vieni no vislabsirdīgākajiem cilvēkiem

Šīs zīmes pārstāvji patiesi rūpējas par ikvienu cilvēkus, kas atrodas viņam blakus. Strēlniekam ne tikai piemīt aizstāvja daba, viņš arī rīkojas, lai palīdzētu kā dabai, tā cilvēkiem.

3. Strēlnieks iemīlas no visas sirds

Taču, ja viņa partneris ir viņu pievīlis vai arī viņš ir zaudējusi interesi pret viņu, viņš klusējot aizies. Šīs zīmes pārstāvjiem svarīga ir laimes sajūta, tāpēc viņiem pilnīgi noteikti nav vajadzīgas šīs sadzīviskās problēmas, neizpildītie solījumi un mūžīgie strīdi. Strēlnieki vienmēr atrodas romantikas, sapratnes un patiesuma meklējumos.

4. Strēlnieki joko daudz un dikti

Joki, kas radušies tuvāko draugu lokā, nekad netiek aizmirsti, un Strēlnieki par tiem atgādina tik bieži, ka neviens tos vairs nevēlas dzirdēt. Vai Tev patīk humora izjūta un esi gatavs divos naktī klausīties visu par kādas iecienītas komēdijas epizodi? Tad Strēlnieks ir tieši tev!

5. Šī zodiaka zīme piesaista patiesības meklētājus

Strēlnieki tiecas pēc godīguma, un viņi reti kad tiek uzskatīti par meļiem. To pašu viņi praktizē arī ikdienā, tāpēc, ja Strēlnieks uzzinās, ka kāds bijis negodīgs, šis cilvēks nekavējoties tiks izslēgts no draugu loka, jo negodību un melus Strēlnieks uztver kā personisku aizvainojumu.

 

MEŽĀZIS

1. Mežāži ir pesimisti

Daudzus Mežāžus var atšķirt pēc viņu pesimisma. Viņi tic saviem spēkiem, taču nespēj atbrīvoties no domas, ka apstākļi vienmēr ir pret viņiem, kā arī bieži vien šīs zīmes pārstāvji uzskata sevi par neveiksminiekiem. Pamats tam ir, jo reti kuram Mežāzim dzīvē viss nākas viegli, taču reti kurš arī spēj tik ļoti priecāties par savām uzvarām.

2. Bezgala atbildīgi

Iedzimtā atbildības sajūta liek viņiem rūpēties par tiem, kuri ir vājāki, tomēr nav tā, ka viņiem nav savtīgu nolūku. Parasti Mežāži par šādu rīcību gaida kaut kādu pateicību. Ja to nedabū – kārtējo reizi pārliecinās par to, cik pasaule ir netaisnīga!

3. Viņi ir prasmīgi guļamistabā

Kā jau lielākajai daļai Zodiaka zīmju pārstāvju, arī Mežāžiem ļoti patīk sekss, un, protams, viņi šajā jomā ir ļoti prasmīgi. Viņi ir kaislīgi, un tas nozīmē, ka izbaudīsi katru pieskārienu. Mežāži prot arī uzklausīt, tāpēc ātri vien sapratīs, kas Tev patīk vislabāk.

4. Strādīgi un neatlaidīgi

Šīs zīmes pārstāvji atrodas pastāvīgā pasaules izzināšanā. Viņi nepārtraukti cenšas atklāt jaunas sfēras, kas izriet no viņu pašu profesijas. Galvenais viņu stimuls ir augstā peļņa. Mežāži jau no paša sākuma apzinās, ka savā darba kolektīvā viņi kļūs labākie no labākajiem. Viņu ambīcijas vienmēr ir samērojamas ar viņu spējām.

5. Nesteidzas ar attiecību veidošanu

Mežāži nesteidzas ar attiecību veidošanu, taču tad, kad viņi uzņemas saistības, tad uz ilgu laiku. Viņš nebūtu ar Tevi kopā, ja nevēlētos pavadīt kopā visu atlikušo mūžu. Viņi iemīlas ar prātu, nevis ar sirdi. Mežāži ir vieni no visuzticīgākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem.

 

ŪDENSVĪRS

1. Viņi ir sabiedriski

Šajā zīmē dzimušajiem pilnīgi noteikti patīk atrasties starp cilvēkiem. Viņi ļoti ātri iegūst draugus un paziņas, taču dvēseles dziļumos Ūdensvīri vienmēr jūtas vientuļi. Viņu interese par apkārtējiem (tāpat kā par pašu dzīvi) ir vairāk zinātniski – teorētiska rakstura. Apgūt jaunas lietas ir daudz interesantāk, nekā likt lietā pūles, lai mainītu kādu konkrētu situāciju.

2. Attiecības ar Ūdensvīru nekad nebūs garlaicīgas

Ar Ūdensvīru šķiet vienkārši veidot attiecības, tiesa, to sākums vairāk izskatīsies pēc draudzības. Šiem cilvēkiem patīk daudzveidība, tieši tādēļ centies padomāt par jaunām un interesantām lietām – varbūt pat trakām. Esi spējīgs pielāgoties, jo viņi savus plānus var mainīt minūtes laikā. Nesūdzies un nenopel, esi priecīgs un pozitīvs. Tas ir daudz pievilcīgāk. Izbaudi mirkli tieši tāpat kā tu darītu draugu lokā!

3. Tiekšanās pēc jaunām zināšanām un prasmēm

Ūdensvīrs ir Gaisa stihijas zīme, tāpēc viņam vienmēr ir vajadzīgs kaut kas prāta nodarbināšanai. Būt Ūdensvīram nozīmē nepārtraukti interesēties par to, kā viss strādā, tāpēc Tavas intereses ir tik dažādas (un dīvainas). Neļauj citiem Tevi nosodīt un likt domāt, ka Tava zinātkāre ir bezjēdzīga, jo patiesībā tā padara Tevi gudrāku.

4.  Ūdensvīrs ir dumpinieks

Ūdensvīra dumpinieciskums mīlestībā atspoguļojas partnera izvēlē. Viņš izvēlas otro pusīti, kura ir potenciāls “šoka faktors”, tādu, kura spēj rīkoties un aizstāvēt savu viedokli arī publiski, tas ir svarīgāk pat par brīvību attiecību ietvaros. Ūdensvīram patīk viss, kas sašūpo viņa laivu – viņš ir gatavs progresēt un attīstīties.

Ūdensvīrs ir gatavs izzināt mīlestības robežas, viņam nav bail eksperimentēt un nonākt pie saviem secinājumiem.

5. Viņš ir gatavs visu ziedot mīlestības vārdā

Ūdensvīrs mīļotā cilvēka labad ir gatavs upurēt teju visu, viņš ziedos savu reputāciju, lai parādītu pasaulei, ka patiesa mīlestība nav mirusi un tai nav jābūt rutīnas pilnai. negatīvi ir vienīgi tas, ka Ūdensvīra eksperimentāla daba liek viņu attieksmei pret partneriem šķist bezpersoniskai.

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes vēlās justies unikālas, tādēļ viņas bieži veido unikālas frizūras vai krāso matus alternatīvās krāsās un ģērbjas visnotaļ uzkrītoši. Toties Ūdensvīra zīmē dzimušie vīrieši izvēlas unikālas un interesantas dzīvesbiedres. Viņiem patīk pasaules “dīvaiņi”.

 

ZIVIS

1. Zivis alkst pēc miera un harmonijas

Zivis prot sargāt savu mieru, neļaujot kaut satraukumiem un pārdzīvojumiem izpostīt viņu dvēseles līdzsvaru. Pat vismazsvarīgākos lēmumus Zivis pieņem ļoti ilgi. Tas gan nenotiek tāpēc, ka viņas visu ļoti apdomātu, bet gan tāpēc, ka viņām uz kaut ko konkrētu ir ļoti grūti koncentrēties. Šie cilvēki dod priekšroku savai intuīcijai un tic likteņa zīmēm.

2. Zivis var būt nedaudz laiskas

Zivju dabā ir celties no gultas krietni pēc pusdienas laika, ja vien iespējams – un noteikti arī brīvdienās. Zivīm patīk pavadīt vakarus uz dīvāna ar gardām uzkodām un romantiskām filmām; labāk nekā doties uz klubu.

3. Zivis nebaidās aiziet, ja izturēsies nepareizi

Viņš neinteresējas par dzīves negatīvo pusi un ir gatavs aiziet no toksiskām attiecībām vai draudzības. Viņš vienkārši nesaprot, kā citi var paciest mūžīgu drāmu savā dzīvē, kad draugi vai partneri pastāvīgi nodod vai neizturas ar cieņu.

4. Zivis vienmēr vēlas pamēģināt kaut ko jaunu

Zivis nemitīgi meklē jaunu pieredzi un labprāt to dara kopā ar mīļoto cilvēku, tāpēc visveiksmīgākās attiecības Zivīm var būt ar kādu, kas ir gatavs trakām idejām. Ja Zivis jūtas ierobežotas, tad, visticamāk, atklās savu impulsīvo dabu un izmantos katru izdevību, lai kaut ko mainītu.

5. Zivis ir pārāk jūtīgas

Vārdi viņas var ļoti sāpināt, un varbūt tas arī ir iemesls, kāpēc Zivis reizēm ir nerunīgas. Runājot ar Zivīm, ir jābūt īpaši piesardzīgam, kā arī patiesam attiecībā uz savām sajūtām, jo Zivis jūt arī citu emocijas. Ja Tevi nomāc stress, tad Zivis pavisam noteikti to sajutīs!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ints</cite>

    Ir grūti piekrist daudzumam,kas teikts par Dvīņiem. Pats sevi pazīst vislabāk ne kaimiņš!Copy un Paste!Nekkas vairāk.

Pievienot komentāru