Seminārs “Tradicionālie un digitālie risinājumi eksportētājiem”

Vairāk nekā 11 tūkstoši uzņēmumu Latvijā ir iesaistījušies eksporta darījumos. Lai palīdzētu uzņēmumiem attīstīties ārvalstu tirgos, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā (EEN) projekta ietvaros rīko semināru “Tradicionālie un digitālie risinājumi eksportētājiem”. Seminārs norisināsies 2018. gada 18. decembrī un ļaus uzzināt vairāk par digitālajām platformām, noderīgiem Eiropas Savienības izstrādātiem rīkiem un LIAA pakalpojumiem, kā arī eksporta kredīta garantijām.

Seminārs notiks viesnīcā Park Inn by Radisson Riga Valdemara (Adrese: Rīga, Krogus iela 1). Paralēli iespējams pieteikties arī uzņēmēju individuālajām tikšanām ar LIAA pārstāvniecību ārvalstīs vadītājiem un EEN. Tikšanās laiks ar pārstāvjiem un EEN tiks salāgots ar dalību seminārā. Pieteikties dalībai seminārā iespējams līdz 2018. gada 14. decembrim EEN mājaslapā: http://www.een.lv/seminars-tradicionalie-un-digitalie-risinajumi-eksportetajiem/

Seminārā “Tradicionālie un digitālie risinājumi eksportētājiem” piedalīsies gan Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un ALTUM eksperti, gan platformas PACCK pārstāvis un Etsy izmantošanas un Facebook reklāmiespēju izmantošanas eksperts. Savu pieredzes stāstu digitālo risinājumu izmantošanā sniegs uzņēmuma MontessoriHOUSEbed īpašnieks. Semināra dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus.

LIAA Eiropas Biznesa atbalsta tīkls (EEN) ir Eiropas Komisijas projekts. EEN darbojas 600 partnerorganizācijas no vairāk nekā 60 valstīm. EEN piedāvā atbalstu un uzņēmējdarbības konsultācijas, kā arī aicina uzņēmumus izmantot Eiropas Savienības piedāvātās iespējas. Uzņēmumi var saņemt pakalpojumus neatkarīgi no uzņēmuma vecuma un darbības nozares.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru