Šīs Zodiaka zīmes nekad neļaus sev darīt pāri, jo ir vislepnākās

 

AUNS

Šī Zodiaka zīme vienmēr grib būt labākā. Un tas ir labi, jo, ko mēs darītu, ja neviens negribētu būt pirmais? Piemēram, tiek paziņots rallija uzvarētājs, bet neviens neatnāk… kaut kā stulbi tad būtu.

Protams, Aunam ļoti patīk arī process, principā, viņš daudz lietas var darīt tieši procesa pēc, bet, ja ir iespēja uzlabot savas prasmes un tādējādi kļūt par lielāku speciālistu, kā citi- kāpēc gan ne?

Auns ir lepns par sevi un savām mājām, par savu padarīto darbu, jo, kāpēc lai viņš tāds nebūtu? Lai cik slikti ietu, Auna optimisms garantē, ka nemaz tik slikti nav. Un tajā brīdī arī rodas lepnums.

Vienkārši, Auns to nemaz neuztver kā lepnumu, viņam tā ir pašsaprotama lieta, ka- tā kā viņš saka, tā arī ir. Un, ja man ir bikse pa vīli izirusi, tad ir, un nesīs viņš to savu biksi ar lepnumu un godu. Sak’ tā vismaz viņējā. Ja nebūtu Aunu, Pasaule būtu daudz drūmāka vieta. Vienkārši nebūtu tik interesanti.

Auni ar savu degsmi attiecībā uz sevi un apkārtēji pasauli, iedzīvina arī pārējos labāku sajūtu- lepnumu.

 

SVARI

Šī Zodiaka zīme šajā sarakstā ir nonākusi tamdēļ, ka vienmēr zina, kā būtu labāk. Ja viņa redzēs kaut ko nepilnīgu, uzreiz (vismaz galvā) varēs noskaitīt 10 lietas, kuras vajadzētu uzlabot. Un tā ar visu- cilvēkiem, apģērbu, interjeru. Tas viņiem no šīs Zodiaka zīmes pārvaldnieces Venēras.

Bet, ne par Venēru stāsts. Stāsts ir par Svariem un viņu lepnumu, jo, ja viņi pieņem lēmumu (kas nebūt nav viegli izdarāms šīs zīmes pārstāvjiem), tad viņi izlemj un punkts. Un neatkāpjas! Ja viņi kaut ko grib, tad to dabū. Tas, protams, robežojas ar mērķtiecību, taču Svariem ir mazāk svarīgi iegūt to kāroto lietu, kā apmierināt šo pašu gribu, panākt, lai viņa vēlmes patiešām īstenojas.

Un šeit arī ir Svaru lepnums. Nekas viņu neapbēdina vairāk, kā fakts, ka viņš nav gana labs, gana gudrs, gana pietiekams kaut kam. Tas grauj viņa pašlepnumu. Tāpēc ar Svariem viss ir vienkārši- viņi zina, kā būtu vislabāk, visskaistāk, visharmoniskāk, vispareizāk.

Un, ja kāds Svariem mēģina iebilst un beigās izrādās, ka tam otram patiešām bija taisnība, tad ir sāpīgi, jo Svari jau grib tikai, kā labāk!

 

VĒRSIS

Šīs arī ir ļoti lepna Zodiaka zīme. Līdzīgi kā ar Svariem, arī šajā Zodiakā lielu lomu spēlē Venēra. Tas nozīmē, ka Svaru lepnums rodas no attieksmes pašiem pret sevi. Ja viņi prot sevi mīlēt- tad ir ļoti lepni. Ja mīl sevi mazāk, tad ir arī mazāk lepni. Katrā ziņā, viņi vēlas, lai izskatītos godājami un cienījami.

Vērsis var ilgi ciesties un neko neteikt, ja kaut kas galīgi nav pa prātam, taču beigās, viņš vienkārši aizies, jo pacietības mērs būs pilns. Viens pa divi- vai nu neiztur un uzsprāgst, dusmojoties un sitot dūri pret galdu, vai arī neko neteikdams, vienkārši aiziet. Šeit arī ir Vērša lepnums- viņš saprot, ka sevi ir jāmīl, un ja viņam dara pāri, vai kaut kas nav tā, kā vajag, viņš nekad nepiedos pa īstam.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmju pārstāvji/pārstāves ar visriebīgāko raksturu; #1 nav nekāds pārsteigums!

It sevišķi, ja pāridarījums ir patiešām nopietns. Ja citu Zodiaka zīmju lepnums slēpjas bailēs no tā, ko citi domās, vai tajā, ka viņi nemaz neredz citu taisnību, tad Vērsim tas sakņojas pašcieņā un sevis mīlēšanā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru