Tava laulības dzīve – Apraksts katrai zodiaka zīmei

STRĒLNIEKS

Strēlnieks nespēj labi sadzīvot ar cilvēkiem, kuri nav enerģiski un jauki, kā arī ar tiem, kuriem nav vismaz kaut kādā mērā līdzīgas intereses. Citādi Strēlniekam būs grūti, viņam nāksies pastāvīgi meklēt ko jaunu, lai uzturētu attiecības dzīvas. Nevajadzētu pārāk zemu novērtēt arī Strēlnieka spēcīgo vajadzību pēc pārmaiņām un elpu aizraujošām emocijām. Par spīti tam, jāparaugās arī uz Strēlnieka labajām iezīmēm: Šajā laulībā noteikti nebūs garlaicīgi. Viss, kas Strēlnieka otrajai pusītei jādara ir jāapmierina šajā zīmē dzimušā vajadzības, tas kā to paveikt jau paliek abu pašu ziņā.

Vērts apspriest arī Strēlnieka attieksmi pret laulību dzīvi – tā viņam izraisa klaustrofobiju. Strēlnieks mīl brīvību un nespēj paciest emocionālu apspiestību. Par spīti tuvajai saiknei ar mīļoto cilvēku, šīs zīmes pārstāvis vēlēsies bieži satikt draugus un kolēģus ārpus darba. Vairāk par visu Strēlnieks necieš aizdomas. Viņš pats nekad neuzskatīs, ka dodoties satikties ar draugiem viņa otrā pusīte viņu krāpj. Tieši šī Strēlnieka īpašība rada spriedzi attiecībās.

Katrā ziņā Strēlnieki ir lieliski vecāki un, kad bērni jau ir pieauguši, Strēlnieki labprāt uzņemas jaunus izaicinājumus. Kad bērni vel ir mazi un atkarīgi no vecākiem, Strēlnieki izvēlas nelielus izaicinājumus, lai viņu ikdienas dzīve nekļūtu garlaicīga un monotona. Strēlnieks iemāca bērniem izmantot viņu iztēles spējas un entuziasmu, kā arī dibina ar tiem lieliskas emocionālas saites.

Lasi vēl: Kādas attiecību iezīmes ir toksiskas katrai zodiaka zīmei

MEŽĀZIS

Ja Mežāzis ir izvēlējies kādu cilvēku, ar kuru pavadīt kopā visu atlikušo dzīvi, viņš ir gatavs smagi strādāt, lai izkoptu kopējās attiecības un liktu tām pienācīgi darboties. Attiecības Mežāzim ir visnotaļ svarīgas un viņš vēlas, lai otrā pusīte būtu ar viņu kopā kā priekos, tā arī bēdās.

Par laulības saitēm šīs zīmes pārstāvji nudien lepojas, veiksmīgas attiecības viņam ir tik pat svarīgas kā karjeras vai personīgā biznesa attīstība. Tieši tādēļ Mežāzis bieži atsauc atmiņā savas dzīves svarīgākos brīžus, kuri definē viņa attiecības ar otro pusīti. Kā Mežāža zīmē dzimušās sievietes, tā arī vīrieši par svarīgu uzskata ģimeni.

Viņi ir gatavi darīt visu iespējamo, lai apgādātu ģimeni un nodrošinātu to ar visu, kas nepieciešams, tāpat Mežāzis vēlas, lai arī viņa partneris zina savus pienākumus un ir apņēmīgs. Piemēram, sieviete-Mežāzis, kura ir māte neattieksies no darba un darīs visu iespējamo, lai sniegtu lielāku pienesumu ģimenes budžetam. Ja viss ir kārtībā, tad ģimene no tā tikai iegūs. Tomēr, jāņem vērā, ka šīs lietas neatgriezeniski iespaidos bērnus un laulību, lai iegūtu finanšu līdzekļus, nāksies kaut kādā mērā atstāt novārtā ģimenes emocionālās vajadzības. Mežāzim vajadzētu nonākt pie secinājuma, ka miers, enerģija un mīlestība ir svarīgāka par naudu.

Sieviete-Mežāzis visai bieži nav emocionāli apmierināta ar laulību dzīvi un ģimenes situāciju. Parasti viņa izdara izvēli un tādēļ ir gatava ģimenē uzņemties arī vadošo lomu. Tā viņai itin labi piestāv, tomēr visai bieži šai sievietei trūkst līdzjūtības, kas ir ļoti svarīga. Viņa ir tik prasīga, ka ne vienmēr viņas otrā pusīte spēj apmierināt visas Mežāža zīmē dzimušās sievietes vēlmes. Ja partneris nebūs sapratis visu, ko viņa vēlas saņemt, šī sieviete būs pārāk lepna, lai tieši par to viņu informētu, viņa drīzāk ieraksies darbos līdz ausīm, lai izvairītos no nepatīkama sarunu temata. Viņa dzīvo izolēta sevī.

Emocionālā atsvešinātība liek sievietēm-Mežāžiem mesties pirmā valdzinošā svešinieka rokās, lai gūtu emocionālu piesātinājumu. Parasti šāda rīcība tiek tūliņ pat nožēlota. Citkārt tā kalpo kā patīkamas atmiņas, viņa taču nekad nepieprasītu šķiršanos no vīra. Tas viņai it nemaz nepiestāv. Šai sievietei laulībā nepieciešamas tikai trīs lietas: drošība, stabilitāte un nodrošināta dzīve, viņa nebūt nesatraucās par to, ka viņai varētu trūkt komunikācijas ar vīru. Viņa iemācās dzīvot un uzdzīvot arī bez viņa.

Mežāži ir lieliski vecāki, lai gan viņi nereti pieliek pārāk daudz pūliņu un vērtē bērnu sniegumu pēc saviem, visnotaļ augtajiem, standartiem. Bērni augs vidē, kurā tiks iedrošināti, tomēr Mežāzim jāpiesargās no nelāgu komentāru izteikšanas nevietā. Būtu daudz labāk, ja šajā zodiaka zīmē dzimušie vairāk iedrošinātu bērnus pašiem novērtēt savas spējas un izaugsmi.

Lasi arī: Tavs dzimšanas gads un Zodiaka zīme: Ko tas par tevi spēj pavēstīt?

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ciena un godā laulību saiknes, vienīga problēma slēpjas tajā, ka viņam sākotnēji varētu rasties grūtības ar jaunās situācijas pieņemšanu un piemērošanos šādai dzīvei. Ūdensvīri nav greizsirdīgi, nedz arī īpašnieciski attiecība pret savu otro pusīti. Viņi stingri atturas no jebkādas greizsirdības paušanas, tādu pašu attieksmi Ūdensvīrs sagaida arī no sava partnera, cerot, ka abpusēji tiks cienītas jūtas un vērtības, nevis tikai pieņemtas.

Ūdensvīrs laulību ietvaros nespēj baudīt individuālo brīvību. Piemēram sievietei-Ūdensvīram kļūstot par māti, viņa izjūt grūtības pamest darbu un ieturēt pauzi karjeras izaugsmē, lai gādātu par bērnu, ja viņa tomēr to dara, tad jūt visā rūgtuma piegaršu. Viņa nepacietīgi gaidīs, līdz bērns sasniedz to vecumu, kad var iet bērnudārzā un tad darīs visu iespējamo, lai atgūtu iekavēto laiku karjeras veidošanā. Tas nebūt nav slikti, vecākiem ir jāizjūt pret bērnu atbildības sajūta. Tas neattiecas uz Ūdensvīra zīmē dzimušajiem vīriešiem, jo viņiem nenākas pielikt punktu savai karjerai, lai audzinātu bērnu. Vīrietis var sniegt ieguldījumu bērna audzināšanā, tajā paša laikā veiksmīgi turpinot karjeras attīstību.

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ir intelektuālas un komunikablas filozofes, kuru visuma centrs ir ģimene. Šī sieviete visu dara tā, kā pati uzskata par nepieciešamu, īpaši tas attiecas uz bērnu audzināšanu. Bērni šādu mammu uzskatīs par uzticības personu, kurai var atklāt visas ikdienas rūpes un raizes. Viņi saņems atbalstu un palīdzību, kā garīgu, tā emocionālu. Pret bērniem Ūdensvīri ir ļoti atbildīgi un to audzināšanu šajā zīmē dzimušie uzskata par svarīgu uzdevumu. Viņi visiem dzīvē dotajiem uzdevumiem pieiet ar misijas apziņu.

Ūdensvīri noteikti ir vieni no labākajiem vecākiem, viņiem tas padodas bez mazākās piepūles, tāpat viņi visnotaļ viegli spēj rast kopīgu valodu ar bērniem un atrast tiem piemērotākās nodarbošanās vai aktivitāšu pulciņus. Ūdensvīra miteklis ir vieta, kur vienmēr tiek uzsāktas interesantas diskusijas. Vienīgais mīnuss ir tas, ka Ūdensvīra viedoklis reti kad mainās. Ūdensvīri neatpazīst paaudžu atšķirības un tādēļ bieži cenšas jaunākiem cilvēkiem uzspiest savu viedokli.

Lasi arī: Kurām zodiaka zīmēm laulība ir vissvarīgākā, bet kurām – ne tik ļoti?

ZIVIS

Zivis nepacietīgi gaida kāzu pienākšanu… viņu prātā tās jau sen ir izplānotas. Kas attiecās uz ideālā partnera meklējumiem, Zivis noteikti būs pieļāvušas neskaitāmas kļūdas, līdz tām izdosies atrast īsto un vienīgo partneri. Pēc apprecēšanās, Zivīm būs nepieciešams neliels atgādinājums – vienmēr jāsaglabā sava identitāte un neatkarība.

Protams, ir cilvēki, kuri teiks, ka ģimenē nav vietas vārdam “es”, tomēr šī frāze nav piemērota Zivīm. Zivis ir pašas par sevi un viņas labi zina, ka izpatikšana kādam citam un pielāgošanās iedzīs viņas rutīnā, kas savukārt novedīs pie partnera krāpšanas.

No otras puses, Zivis patiesi vēlas savai otrajai pusītei sniegt itin visu, tomēr tas labi neatsauksies uz šīs zīmes garīgo veselību. Ambīciju un personīgo prieku apsmiešana radīs iespaidu, ka Zivis kļuvušas tikai par mazsvarīgu rotaļlietu, kuru var raustīt pēc patikas.

Zivīm nekādas problēmas nesagādā dzīvošana dezorganizētā vidē. Lai gan viņu partneris bieži būs neapmierināt ar to, ka Zivis nozīmīgas lietas neuzskata par svarīgām un tie nebūt nav meli. Jāņem vērā, ka Zivis ir neapzināti nenovīdīgas, viņām vienkārši šķiet, ka dzīvē ir citas svarīgākas lietas, ko darīt.

Zivju zīmē dzimusī sieviete mīl savu darbu, tomēr viņa vienmēr pamanās atstāt sev kau mazumiņu brīva laika, lai nodotos hobijam. Ja viņa varētu izvēlēties, tad labprātāk nestrādātu nemaz. Ja viņa atradīs turīgu vīrieti, kurš viņu ar visu nodrošinās, šī sieviete darīs visu iespējamo ģimenes un bērnu labklājības labad.

Zivis ir labi vecāki, viņi nekad neatstāj bērnu vajadzības novārtā, atvases noteikti tiks vestas dažādos pulciņos, lai spētu pašrealizēties. Nereti Zivju bērni ir izlutināti, jo tiem tiek gādātas pašas labākās lietas. Šīs zīmes pārstāvji ir pārliecināti, ka rīkojas pareizi. Ja bērniem skolā neveiksies itin labi, vecāki noteikti būs šokēti. Lai arī tas būs grūti, Zivīm ir jāiemāca saviem bērniem disciplīna, kā arī jāieaudzina smaga darba un godīguma principi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru