Tikai laimīgi pāri dara šīs lietas – vai jūs esat viens no tiem?

Lielais jautājums nav tik svarīgs. Jautāt partnerim vai viņš vēlas precēties, vai radīt bērnus ir bailīgi. Bet laimīgās attiecībās šīs lielo jautājumu sarunas nav tik grūtas un šie jautājumi sarunās ‘’uzpeld’’ dabiski.

Tu pārstāj iztēloties citus potenciālos romantiskos brīžus. Protams, ikviens ik pa laikam ļauj savam prātam iztēloties šo un to. Bet, kad esi laimīgās attiecībās, tu pārstāj apsvērt citas romantiskās iespējas. Pat, ja tava mīlas dzīve varēja virzīties pavisam citā virzienā, tā ir, kur ir, un tu par to priecājies. Tu saproti, ka kavēšanās pie iespējamībām nav tā vērta un tavas attiecības ir pārāk svarīgas, lai ar tām riskētu sapņošanas dēļ.

Tu pārstāj ticēt romantiskajām filmām. Tiklīdz kā esi piedzīvojis īstu mīlestību, tu zini, ka tā nav tāda pati kā filmās redzētā. Cilvēki varētu domāt, ka skatoties romantiskās komēdijas, viņi iemācās vairāk par romantiku, bet, patiesībā, tādējādi viņi uzstāda nesasniedzamus standartus. Popa kultūrā un reizēm pat nopietnākā mākslā, ļoti reti kurš attēlojums būs pielīdzināms patiesajām laimīgām attiecībām.

Saistības sāk šķist pievilcīgas. Ne visi ir radīti ilgtermiņa monogāmijai, un mēs viņus nevainojam. Bet pareizās personas atrašana pat brīvību vismīlošāko cilvēku var pārvēst atbildīgā saistību paraugā. Tas tāpēc, ka kamēr attiecības ar nepareizo personu var šķist pamatoti biedējošas, nesaistīties ar īsto personu ir graujoši. Protams, laulību dzīve mūsdienās ir grūtāka, bet  laimīgas attiecības liek tev ieraudzīt, ka saistības var būt pacilājošas.

Tu apjēdz, ka esi vairāk kā laimīgs. Daži cilvēki vienkārši nav tie laimīgākie. Tas cik laimīgs tu jūties normālā stāvoklī, ir atkarīgs no tavas ģenētikas, tāpēc ir jo īpaši svarīgi, ka tavas attiecības tevi notur laimīgā vai īpaši laimīgā stāvoklī. Tomēr atceries, ka taviem laimīgu attiecību standartiem  būtu jābūt saprātīgiem, jo, lai tos liktu lietā, ir nepieciešams vēl viens cilvēks ar līdzīgiem.

 

Avots: bustle.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru