Trīs slepeni paņēmieni, kā likt puisim tevī iemīlēties

Protams, nevienam nevar likt sevi iemīlēt, taču šie trīs padomi sievietēm var būt ļoti noderīgi attiecībās.

Noskaidro, kādi tie ir! Vīrieši ir gatavi maksāt jebkuru cenu, lai tevi iegūtu un, kas attiecas uz mīlestību, viņi nav gatavi kaulēties. Turklāt, viņi zina (vai vismaz viņiem šķiet), ko vēlas.

 

1. Nekad nejautā viņam, kurp virzās jūsu attiecības

Ja tu viņam pajautāsi, kurp virzās jūsu attiecības, viņš labi zinās, ka ir spējīgs spēlēties ar tevi kā viņam tīk un galu galā aptīt tevi ap pirkstu.
Pēkšņi viņš jūtas tā, it kā tu censtos viņam ko pārdot. Tā nav laba situācija, kurā atrasties. Ja tu pati prāto, kurp virzās jūsu attiecības un jūties nedroša par tām, pastāv milzīga iespēja, ka tās novedīs strupceļā.
Ja patiesi vēlies uzzināt, kāda ir jūsu nākotne, tad paskaidro viņam, ka vēlies veidot attiecības, bet, sliktākajā gadījumā, viņš var arī nebūt to sastāvdaļa. Tagad gan viņam vajadzētu būt gatavam virzīt sarunu cita gulsnē un panākt situācijas kompromisu.

2. Zini savu vērtību

Vīrieši ir gatavi maksāt jebkuru cenu, lai tevi iegūtu un, kas attiecas uz mīlestību, viņi nav gatavi kaulēties.
Pasaule tev maksās tik daudz, uz cik sevi novērtēsi. Sieviete, kura uzliek sev augstu cenu saņem pretī krietni vairāk. Ja tu par sevi šaubies, tad tu “nosit” sev cenu.
Vīrieši tevi pārbaudīs. Viņi pārbaudīs tavu pacietības mēru un vēlēsies uzzināt, vai var pēc iespējas “lētāk” tikt cauri, neuzņemoties attiecībās nekādus pienākumus. Atceries nepieļaut arī pirmajā punktā minēto kļūdu.

3. Zini, kad jāatsaka

Vīrieši ciena sievieti, kura ir spējīga noteikt savas robežas. Ja tu vīrietim pasaki “nē”, kad tas nepieciešams, tas viņam ļauj saprast, ka tu neesi stumdāma un grūstāma. Ja viņš patiesi vēlas būt ar tevi kopā, viņam tas jānopelna.
“Nē” pateikšana nozīmē, ka esi gatava zaudēt viņu, bet nekādā gadījumā netaisies zaudēt pati sevi.
Sevis mīlēšana vīrietim šķiet īpaši pievilcīga. Tas nozīmē, ka viņš var tev uzticēties. Tas ļauj viņam zināt, ka esi patiesa persona, kura jāciena.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru