Uzzini, kādam dzīvniekam līdzinās katras zodiaka zīmes sieviete

Lauva

Lauvas zīmes sieviete, lai gan atšķiras ar ievērojamu nozīmi, grāciju, svarīgumu, taču savā uzvedībā atgādina vienkāršo kaķi, kas prasa pieķeršanos, uzmanību, aprūpi.

Kaķi kā sieviete-lauva, tāpat kā ikviens –mīl ja viņus vienmēr ieskauj pretējā dzimuma uzmanība, mīlestība un slavināšana. Viņas izceļas ar neatkarību un asinskāri. Ja vīriets neatrod pareizo pieeju, viņa ilgi un sāpīgi izsmies viņu.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji ir īsti vientuļie vilki. Tas nenozīmē, ka Jaunava dod priekšroku vientulībai, vienkārši viņa ir pārāk gudra un izvēlīga vīriešos. Praktiski katrā vilku barā vilcene ir galvenā – tā ir īsta Jaunava. Viņas vienmēr ieskauj vīriešu uzmanība, kuri cenšas iegūt viņas labvēlību, uzmanību.Viņa vienmēr palīdzēs ar padomu, bet sirdi atvērs tikai ļoti tuvai personai.

Svari

Svari ir īsta panda. Lācis, kurš dod priekšroku humānam uzturlīdzekļu veidam, kas simbolizē mieru un līdzsvaru. Tāpat kā panda, Svari dod priekšroku harmonijai, līdzsvaram, vienotībai.Viņi vienmēr atrod mierīgu ceļu, lai atrisinātu jebkuru problēmu un izvairītos no vardarbības.

Skorpions

Sieviete Skorpions ir īsts kaķu ģimenes plēsējs – tā ir tīģeriene. Vienkārši nav iespējams izskaidrot plēsēja uzvedību -viņa dara to, ko vēlas, pakļauj savus upurus un vāc trofejas siržu formā.

Skorpioni ir reāli plēsēji, bet tie apzināti neizjauc citu cilvēku sirdis, tas notiek neviļus. Pakļaut upurus palīdz ekstremāla seksualitāte, noslēpumainība, kas vīriešus piesaista kā magnētu.

Strēlnieks

Zobenvalis ir īsta “valis-slepkava”, kas arī ir Strēlnieka sieviete. Viņas mierīgi klīst pa pasauli, nevienu nosodot, reti uzbrūk citiem. Viņas nepievērš uzmanību citu cilvēku uzvedībai, bet mēģinājums ierobežot viņu brīvību var izraisīt letālu iznākumu. Visā zobenvaļu vēsturē, viņi nekad nav uzbrukuši cilvēkiem savā dzīvesvietā. Viņi nesāpina vājos, viņi ir ļoti cēli. Bet, ja kāds to pārkāpj, viņi nekavējoties maksās augstu cenu. Jauki, delikāti skaistu meiteņu skatieni vilina vīriešus. Viņas pēc būtības ir plēsēji, un vīrietis ir viņu upuris.

Mežāzis

Šīs zodiaka zīmes jauno sievieti var salīdzināt ar uzticamu, mīlošu suni. Viņa vienmēr palīdz, aizsargā savus tuviniekus. Ja jūs salīdzināt suni ar citiem plēsējiem, tas tiek uzskatīts par vienīgo, kurš ir gatavs upurēties citu labā.
Mežāzis Sieviete, tāpat kā suns, ir dzimis, lai būtu uzticama laulātajam, radiem, darbam. Šāda sieviete bieži slēpj savu nepieciešamību pēc mīlestības aiz neatkarības un patstāvības maskas. Astrologi iesaka pievērst lielāku uzmanību šai rūpīgajai būtnei, pretējā gadījumā jūs riskējat sadurties ar plēsēju, kas tajā guļ.

Ūdensvīrs

Sieviete, kas dzimusi zem zodiaka Ūdensvīra zīmes, pilnībā atbilst seskam. Pat mazākais mirklis var sadalīt mierīgu uzvedību un pēkšņus haosu savā mājā, ko viņa pati izprovocē. Ūdensvīrs sieviete uzvedas tāpat kā sesks: tas izceļas ar ārkārtēju mērķtiecību, pēkšņumu .Jūs nevarat mēģināt maldināt šādu sievieti, jo viņai ir ārkārtēja intuīcija un viņas spēj viegli paredzēt citu cilvēku rīcību. Izmantojiet lielāku rūpību, pacietību, lai samazinātu sesku pēkšņos uzliesmojumus.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvis ir elegances, grācijas un viltības iemiesojums vienā personā. Tāpēc Zivis tiek salīdzināts tikai lapsai. Tie vienlaikus vienmēr ir skaisti un bīstami. Pieradināt šādu sievieti jums neizdosies. Viņa ir lielisks manipulators, aktieris. Ja viņai izdodas pierast pie jūsu mājokļa, esiet gatavi paklausīt viņu gribai.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru