Viņš nespēja naktī iemigt, domādams, vai viņa melojusi viņam tāpat, kā viņš viņai..

GULI MIERĪGI

Reiz kādā dienā puisēns un meitenīte kopā spēlējās jūrmalas smiltiņās. Puisītim bija kolekcija ar skaistiem jo skaistiem akmentiņiem. Meitenītei bija maisiņš ar gardumiem.

Puisēns teica meitenītei: „Es tev atdošu visus savus akmentiņus, ja tu man atdosi visus savus gardumus.” Padomādama, meitenīte piekrita.

Tomēr puisītis neatdeva meitenītei visus savus akmentiņus – lielāko un skaistāko viņš paturēja pie sevis. Meitenīte, kā solījusi, atdeva puisēnam visus gardumus, kas bija maisiņā.

Tajā naktī meitenīte gulēja pavisam mierīgi. Bet puisītis nespēja iemigt, domādams par to, vai meitenīte atdevusi viņam visus gardumus – vai tā nav paslēpusi kādus no viņa gluži tāpat, kā viņš paslēpis no meitenītes visskaistāko akmentiņu.

 

STĀSTA MORĀLE:

Ja tu attiecībās nedosi no sevis 100 procentus, tu allaž šaubīsies, vai otra persona ir spējīga sniegt tām 100 procentus sevis.

Sniedz 100 procentus sevis ikvienās attiecībās, ja vēlies redzēt tās ziedam un plaukstam. Negaidi no citiem to, ko nespēj sniegt pats. Ja vēlies beznosacījuma mīlestību, esi gatavs to sniegt pretī. Negaidi, bet rīkojies. Tas attiecas uz itin visām attiecībām, kādas tu dzīvē veidosi: darba, draugu, mīlestības. Tas, ko saņemsi, ir tikai un vienīgi atkarīgs no tevis.

Atceries to!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru