Noskaidro, kāda ir katras zodiaka zīmes seklā puse

 

Dvīņi

Dvīņu seklumu raksturo viņu atsvešinātība, bailes no emocionālā dziļuma, turklāt viņu patiesie nolūki šķiet teju vai neizdibināmi. Šīs zīmes pārstāvis vienmēr cenšas izlikties priecīgs, viņa uzvedība ir divkosīga un viņš izvairās no atklātības.

Vēzis

Vēzis vēlas iegūt lietas, kas paaugstinātu viņa pašapziņu, viņš ir garastāvokļa cilvēks, kuram trūkst pacietības. Šīs zīmes pārstāvis izmanto pasīvo agresiju, lai iegūtu to, ko vēlas.

Lauva

Lauvas vājība ir tā, ka viņš nereti vērtē lietas pēc to izskata, viņu interesē fiziskais izskats un cilvēka reputācija, lai paslēptu savus trūkumus viņš izmanto pašpārliecinātu runas manieri vai maina sarunas tematu izmantojot drāmu.

Lasi arī: Kādas ir katras zodiaka zīmes vīrieša negatīvās īpašības

Jaunava

Jaunavas seklums izpaužas izvairoties no emocionāla haosa, viņas ir nosodošas, uzvedas snobiski, pauž cik savu perfekcionismu un pastāvīgi kritizē citus, lai pašas izskatītos labāk.

Svari

Svari ir sapinušies savā iedomībā, viņus pārlieku interesē izskats un statuss. Šīs zīmes pārstāvis citus cilvēku vērtē pēc to paziņām, bet pats ir gatavs iet labi tālu, lai slēptu savas negatīvās iezīmes.

Skorpions

Skorpiona seklo pusi raksturo citu cilvēku saķildošana personiska labuma gūšanai, viņš slēpjas aiz uzpūtības priekškara un ir ārkārtīgi pašdestruktīvs.

Lasi vēl: Negatīvās īpašības – Kādas iemieso tava horoskopa zīme?

Strēlnieks

Strēlnieka seklumu raksturo izlikšanās, ka viņam nav kauna, viņš vienmēr visiem vēlas sevi pierādīt, tomēr viņa egoisms ir acīmredzams. Strēlnieks savā dziļākajā būtībā ir ļauns un bieži dižojas citiem.

Mežāzis

Mežāža vājība patiesībā ir viņa spriestspēja, būdams kritiķis viņš citus vērtē pēc statusa un materiālām lietām. Viņš pats nereti uzvedās snobiski, izmanto citus cilvēkus savtīgiem nolūkiem un šķiet vēss un atsvešināts.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra seklā puse izpaužas viņa lielībā par savu unikalitāti, viņš ir hipokrāts, smejas par citiem, viņam trūkst līdzjūtības un šīs zīmes pārstāvis ir liels tenkotājs.

Zivis

Zivju seklo pusi raksturo apsēstība ar citu cilvēku pausto viedokli, vājums, bezmērķīga rīcība un pastāvīga identitātes maiņa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru